Košarka Košarka/Vesti

Prodaja dodatnog kontigenta karata u nedelju od 15 časova na blagajnama hale

Izvor: SD Crvena zvezda

KK Crvena zvezda obaveštava javnost da će u nedelju od 15 časova pustiti u prodaju dodatni kontigent karata za utakmicu broj 2 finalne serije protiv Partizana.

Karte će se prodavati na blagajnama hale Aleksandar Nikolić od 15 časova do početka utakmice, a karte će moći da se kupe uz priloženu sezonsku ulaznicu!

Klub podseća da u skladu sa propozicijama neće biti gostujućih navijača na utakmicama koje organizuje KK Crvena zvezda ni ovoga puta, a cena karata čiji je kontigent ograničen su standardne za regionalno takmičenje:

CENE DNEVNIH KARATA – FINALE ABA LIGA

TRIBINA A, B, C, D – 1.000
PARTER B, PARTER 4 – 1.600
VIP LOŽA – 3.600
PLAVA LOŽA – 3.000
BELA LOŽA – 2.400
POČASNO MESTO BOČNO 1. RED – rasprodato
POČASNO MESTO BOČNO 2. RED – 10.000
POČASNO MESTO 1. RED – rasprodato
POČASNO MESTO 2. RED – 15.000

Klub se ovom prilikom zahvaljuje svim Zvezdašima koji su u petak ispunili dvoranu do poslednjeg mesta i pružili podršku našim momcima.

Klub apeluje i ovoga puta na sve koji se budu našli u hali u nedelju uveče da navijaju fer, sportski i korektno, da ne bacaju predmete na teren, da ne vređaju rivala, već da podržavaju i navijaju za naš klub!

Budite uz crveno-bele sada kada je najvažnije da zajednički napravimo važan korak ka novom trofeju u ovoj sezoni!

Nedelja: Još jače, još snažnije, još glasnije, isto vreme, isto mesto – Hala Aleksandar Nikolić

2 Komentara

Kliknite da biste objavili komentar

  • Pozdrav, ako ima neko ko može na svoju sezonsku da nam kupi 1 ili 2 karte (naravno plaćamo kartu i počastićemo), molim da se javi na: 0644933374. Drug i ja prelazimo 200km do Bg-a, trebaće nam 2 karte, nadamo se da ćemo naći

Skoči na traku sa alatkama