Кошарка Кошарка/Вести

Црвено-бели спремни за другу епизоду финала

Извор: СД Црвена звезда

Кошаркаши Црвене звезде мтс након стартне победе у великом финалу регионалне АБА лиге дочекују екипу Партизана НИС већ у недељу у другој утакмици финала.

Други меч игра се у истом термину од 20 часова у хали Александар Николић.

Превише времена за опоравак и припрему нове утакмице нема, а екипа и тренер Дејан Радоњић учиниће све да што спремније дочекају нову утакмицу у овој серији:

Тренер КК Црвена звезда мтс Дејан Радоњић: – Очекује нас још интензивнија утакмица у распореду по коме се финале игра на свака два дана. Морамо да будемо спремни да још једном одбранимо домаћи терен. Свесни смо веће важности другог меча против Партизана, због тога морамо бити веома сконцентрисани, да са великом енергијом и одговорношћу одиграмо ову утакмицу која због самог распореда добија на још већој важности! Због тога очекујем још већу подршку са трибина у недељу увече – рекао је тренер црвено-белих.

Огњен Добрић: – Пред нама је још тежа утакмица него у петак. Немамо пуно времена да се одморимо и припремимо за нови изазов и утакмицу. Играмо нови меч у размаку од 48 сати, што је нова ситуација јер је у питању финална серија. Морамо да одиграмо још боље, јос чвршће и са још више концентрације јер је ова утакмица још важнија од оне прве! Позивам наше навијаче да додју сутра у још вецем броју и пруђе нам још већу и још гласнију подршку!

Трећи меч у финалу на програму је у среду, а домаћин је екипа Партизана, евентуални четврти дуел на програму је у петак, а домаћин такође у хали Александар Николић је такође екипа Партизана.

Клуб и овом приликом подсећа да су карте за ово финале пуштене у продају у среду, а продаја додатног контигента карата за недељну утакмицу почиње у недељу од 15 часова на благајни хале Александар Николић.

Утакмица број 2 финалне серије игра се у недељу од 20 часова у хали Александар Николић.

Скочи на траку са алаткама