Košarka Košarka/Vesti

Preostali kontigent ulaznica za prva dva meča finala u prodaji u četvrtak

U skladu sa očekivanjima, za prve dve utakmice finalne serije ABA lige koja počinje u petak od 20 časova, vlada ogromno interesovanje. Vlasnici sezonskih ulaznica pohrlili su u prostorije SD Crvena zvezda da svojim prijateljima obezbede ulaznicu za utakmice koje su na programu u petak i nedelju (20 časova, dvorana ”Aleksandar Nikolić”). Crveno-beli su tokom regularnog dela regionalnog takmičenja izborili prednost domaćeg terena, u polufinalu su takvu prednost i iskoristili, a cilj je jasan – odbrana domaćeg terena i protiv večitog rivala Partizana.

Karata za prve dve utakmice serije u kojima je Crvena zvezda domaćin je ostalo jako malo. S toga, pozivamo sve zainteresovane Zvezdaše da obezbede vredno parče papira u prostorijama SD Crvena zvezda (Ljutice Bogdana 1) u četvrtak od 10 do 14 časova. Ponavljamo, broj ulaznica je ograničen i ostao je mali broj istih.

Pojedinačne karte neće biti u prodaji.

„Paket“ će moći da se kupi uz priloženu sezonsku ulaznicu i to jedna osoba (jedna sezonska) biće u prilici da kupi maksimalno dva paketa ulaznica!

Takođe napominjemo da svaki kupac uz sebe mora da priloži na uvid svoju sezonsku kartu (fotokopije i slike sezonskih karata neće biti uzimane u obzir, kao ni članske karte!)

Kupac će takođe biti u obavezi da priloži i svoj JMBG u skladu sa Zakonom o bezbednosti kojeg smo obavezni da se pridržavamo.

VAŽNA NAPOMENA: SEZONSKE ULAZNICE VAŽE ZA SVE UTAKMICE FINALNE SERIJE U KOJIMA JE CRVENA ZVEZDA DOMAĆIN

Klub podseća da u skladu sa propozicijama neće biti gostujućih navijača na utakmicama koje organizuje KK Crvena zvezda, a ujedno napominjemo da prodaje pojedinačnih karata za utakmicu u petak ili nedelju neće biti, već će svim Zvezdašima na raspolaganju biti „paket“ karata za prve dve utakmice i to po standardnim cenama za regionalno takmičenje:

CENE DNEVNIH KARATA – FINALE ABA LIGA

TRIBINA A, B, C – 1.000
PARTER B – 1.600
VIP LOŽA – 3.600
PLAVA LOŽA – 3.000
BELA LOŽA – 2.400
POČASNO MESTO BOČNO 1. RED – rasprodato
POČASNO MESTO BOČNO 2. RED – rasprodato
POČASNO MESTO 1. RED – rasprodato
POČASNO MESTO 2. RED – rasprodato

Budite uz crveno-bele sada kada je najvažnije da zajednički napravimo važan korak ka novom trofeju u ovoj sezoni!

*Napomena: U slučaju da u četvrtak sve karte ne budu rasporadate, preostali kontigent će se naći na blagajni dvorane ”Aleksandar Nikolić” na dan utakmice.

KK Crvena zvezda mts

Izvor: KKCZ, zvaničan sajt

Sve vesti možete komentarisati i na našem FORUM

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama