Кошарка Кошарка/Вести

Преостали контигент улазница за прва два меча финала у продаји у четвртак

У складу са очекивањима, за прве две утакмице финалне серије АБА лиге која почиње у петак од 20 часова, влада огромно интересовање. Власници сезонских улазница похрлили су у просторије СД Црвена звезда да својим пријатељима обезбеде улазницу за утакмице које су на програму у петак и недељу (20 часова, дворана ”Александар Николић”). Црвено-бели су током регуларног дела регионалног такмичења изборили предност домаћег терена, у полуфиналу су такву предност и искористили, а циљ је јасан – одбрана домаћег терена и против вечитог ривала Партизана.

Карата за прве две утакмице серије у којима је Црвена звезда домаћин је остало јако мало. С тога, позивамо све заинтересоване Звездаше да обезбеде вредно парче папира у просторијама СД Црвена звезда (Љутице Богдана 1) у четвртак од 10 до 14 часова. Понављамо, број улазница је ограничен и остао је мали број истих.

Појединачне карте неће бити у продаји.

„Пакет“ ће моћи да се купи уз приложену сезонску улазницу и то једна особа (једна сезонска) биће у прилици да купи максимално два пакета улазница!

Такође напомињемо да сваки купац уз себе мора да приложи на увид своју сезонску карту (фотокопије и слике сезонских карата неће бити узимане у обзир, као ни чланске карте!)

Купац ће такође бити у обавези да приложи и свој ЈМБГ у складу са Законом о безбедности којег смо обавезни да се придржавамо.

ВАЖНА НАПОМЕНА: СЕЗОНСКЕ УЛАЗНИЦЕ ВАЖЕ ЗА СВЕ УТАКМИЦЕ ФИНАЛНЕ СЕРИЈЕ У КОЈИМА ЈЕ ЦРВЕНА ЗВЕЗДА ДОМАЋИН

Клуб подсећа да у складу са пропозицијама неће бити гостујућих навијача на утакмицама које организује КК Црвена звезда, а уједно напомињемо да продаје појединачних карата за утакмицу у петак или недељу неће бити, већ ће свим Звездашима на располагању бити „пакет“ карата за прве две утакмице и то по стандардним ценама за регионално такмичење:

ЦЕНЕ ДНЕВНИХ КАРАТА – ФИНАЛЕ АБА ЛИГА

ТРИБИНА А, Б, Ц – 1.000
ПАРТЕР Б – 1.600
ВИП ЛОЖА – 3.600
ПЛАВА ЛОЖА – 3.000
БЕЛА ЛОЖА – 2.400
ПОЧАСНО МЕСТО БОЧНО 1. РЕД – распродато
ПОЧАСНО МЕСТО БОЧНО 2. РЕД – распродато
ПОЧАСНО МЕСТО 1. РЕД – распродато
ПОЧАСНО МЕСТО 2. РЕД – распродато

Будите уз црвено-беле сада када је најважније да заједнички направимо важан корак ка новом трофеју у овој сезони!

*Напомена: У случају да у четвртак све карте не буду распорадате, преостали контигент ће се наћи на благајни дворане ”Александар Николић” на дан утакмице.

КК Црвена звезда мтс

Извор: ККЦЗ, званичан сајт

Све вести можете коментарисати и на нашем ФОРУМ

Скочи на траку са алаткама