Кошарка Кошарка/Најава утакмица

Црвено-бели спремни за трећи меч полуфиналне серије

Кошаркаши Црвене звезде мтс у понедељак дочекују екипу Цедевита Олимпије у мајсторици полуфиналне серије регионалне лиге.

Пред црвено-белима је изузетно тежак задатак и дуел са екипом која је показала да има квалитет и тражи своју шансу да дође до финала. Тренутни резултат је 1-1 у серији, а одлучујући меч овог полуфинала игра се у понедељак од 19 часова у хали Александар Николић.

Тренер Дејан Радоњић ће о саставу за овај меч одлучити непосредно пред почетак меча, а карте за одлучујућу утакмицу налазе се у продаји од среде и према последњим информација интересовање Звездаша је огромно:

Тренер Дејан Радоњић:

– Очекује нас трећи меч против екипе Цедевита Олимпије у кратком временском периоду, а већ пети ове сезоне. Екипа Цедевита Олимпије је одиграла у Љубљани у другој утакмици јако чврсто свих 40 минута, а наша реакција на ту игру није била добра, и зато очекујем да ће наш одговор у понедељак бити бољи, чиме би дошли до резултата који прижељкујемо. Морамо бити сконцентрисани да одиграмо у одређеним сегментима пуно боље него на другој утакмици у Љубљани, као и да интервали наше добре игре буду дужи него што је то било у оба меча која смо до сада одиграли у овој серији. Читаве сезоне борили смо се за прво место, имали смо само два пораза у регуларном делу сезоне и борили се за то да у одлучујућим мечевима можемо да бранимо предност домаћег терена, тиме и могућности да дођемо до резултата који сви желимо – рекао је тренер црвено-белих.

Капитен Бранко Лазић: – Очекује нас врло тешка утакмица, последња у овој полуфиналној серији. Већ сама та чињеница даје овом мечу важност. Зато бих на првом месту позвао наше навијаче да дођу у понедељак у халу и пруже нам велику подршку јер смо се и борили кроз регуларни део сезоне за ову позицију да имамо нашег шестог играча на трибинама и да све решавамо на нашем терену! Та предност није мала. Са друге стране имамо екипу која је врло квалитетна, која је то показала и у овој полуфиналној серији, у којој је одиграла врло чврсто други меч у Љубљани. Зато у понедељак морамо да будемо борбени до крајњих граница, у утакмици у којој нема изгубљене лопте и у којој је енергија на максимуму. Знамо да неће бити лако, али понављам, уз највећу подршку са трибина ове сезоне све би било много лакше и верујем да можемо да дођемо до резултата!

За Звездаше у понедељак увече једино место је хала Александар Николић!

КК Црвена звезда мтс – КК Цедевита Олимпија 19 часова

Извор: СДЦЗ, званичан сајт

Све вести можете коментарисати и на нашем ФОРУМ

Скочи на траку са алаткама