Vaterpolo Vaterpolo/Izveštaji SDCZ

Crvena zvezda osvojila 5. mesto i vizu za Evro Kup

Vaterpolisti Crvene zvezde savladali su Vojvodinu u revanš meču rezultatom 10:4 i osvojili 5. mesto u Superligi Srbije, čime su obezbedili takmičenje u Evro Kupu naredne sezone.

Nakon pobede u prvoj utakmici u Beogradu rezultatom 17:10, Beograđani su odličnom igrom uspeli da dođu do trijumfa i u Novom Sadu.

Zvezda je od samog početka kontrolisala igru i rezultat, a odbrana je bila na visokom nivou. Već posle prvog poluvremena i vođstva tima Dejana Savića od 6:2 bilo je jasno da će naši vaterpolisti uspeti da ostvare zacrtani cilj. Do kraja susreta nisu dozvolili bilo kakva iznenađenja i zasluženo su trijumfovali sa 10:4.

Najefikasniji igrač utakmice bio je Marko Radović koji je postigao 3 pogotka. Po dva puta u listu strelaca su se upisali Ivan Basara i Gavril Subotić, dok su po jedan gol postigli Tankosić, Đurđić i Marković.

Vojvodina – Crvena zvezda 4:10 (1:3, 1:3, 1:3, 1:1)

Novi Sad – Bazen „Slana bara“. Isključenja: Vojvodina 10, Crvena zvezda 6.

VOJVODINA: Pajković, Marić, Bogdanović 1, Brešćanski, Hrgović, Končar, Prekogačić, Radovanlija, Rogač, Radanović 1, Mitrović, Vujković 2, Popović, Dobrić. Trener: Bajin.

CRVENA ZVEZDA: Mišović, Tankosić 1, Đurđić 1, Marković 1, Subotić 2, Milojević, Pješivac, Basara 2, Trtović, Vukićević, Gardašević, Radović 3, Ivanović, Smiljević. Trener: Savić.

Izvor: SDCZ, zvaničan sajt

Sve vesti možete komentarisati i na našem FORUM

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama