Fudbal Fudbal/Vesti

Zvezda – Voždovac, nedelja u 18:30

Utakmica između Crvene zvezde i Voždovca u kojoj će fudbalerima našeg kluba biti dovoljan samo bod za osvajanje šampionske titule, biće odigrana ipak u nedelju od 18 časova i 30 minuta.

Iako je meč prvobitno trebao da se odigra u subotu, u istom terminu, utakmica je na inicijativu MUP-a pomerena za dan kasnije. Razlog leži u odigravanju „Fajnl four“ turnira Evrolige koji je na programu od 19. do 21. maja kada se očekuje dolazak velikog broja navijača iz inostranstva.

Kapije našeg stadiona biće u potpunosti otvorene, s obzirom na to da je ulaz besplatan i da smo sigurni da će pred poslednji čin u borbi za 33. ukupno i petu u nizu šampionsku titulu, tribine biti ispunjene. Izabranicima Dejana Stankovića je neophodna podrška, sjajnim partijama su je zaslužili i uvereni smo da nas čeka pravi zvezdaški dan. Kako bi atmosfera bila još bolje, spremili smo i barjake koji će se od četvrtka prodavati u „Red Star šopu“ po ceni od 500 dinara, kao i na punktovima koji će biti postavljeni na dan utakmice ispred zapadne tribine. Barjaci su izrađeni po motivima Crvene zvezde, prednjače boje kluba, a na određenim barjacima nalaze se i motivi glavnog grada Beograda, kao i godina nastanka kluba.

Vidimo se na Marakani, u nadamo se još jednoj večeri koju ćemo dugo pamtiti!

Izvor: SDCZ, zvaničan sajt

Sve vesti možete komentarisati i na našem FORUM

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama