Fudbal Fudbal/Vesti

Zvezda domaćin u finalu Kupa Srbije

Finalna utakmica Kupa Srbije za aktuelnu sezonu u kojoj će se Crvena zvezda sastati sa večitim rivalom biće odigrana u četvrtak, 26. maja, a meč će biti odigran na stadionu „Rajko Mitić“.

Suvereno su se fudbaleri Crvene zvezde plasirali u finale najmasovnijeg državnog takmičenja, tako što u četiri utakmice nismo primili gol. Prvo smo savladali Inđiju u gostima 1:0 pogotkom Rišaira Živkovića, potom smo posle boljeg izvođenja jedanaesteraca nakon 0:0 posle 90 minuta, eliminisali niški Radnički. U četvrtfinalu smo bili ubedljivi i pobedili TSC rezultatom 4:0, a pogađali su Aleksandar Katai, Mirko Ivanić i El Fardu Ben dva puta. U polufinalu smo ostvarili jednu od najubedljivijih pobeda u istoriji kluba i sa 8:0 eliminisali Novi Pazar, a u strelce su se upisali El Fardu Ben, Milan Pavkov, Mirko Ivanić, Petar Stanić, ali i Ohi Omojuanfo i Nikola Stanković po dva puta.

Na putu do odbrane duple krune dele nas dve utakmice, prva protiv Voždovca u nedelju 22. maja od 18 časova i 30 minuta, a potom i protiv večitog rivala, u četvrtak 26. maja, a satnica će biti naknadno određena.

Izvor: SDCZ, zvaničan sajt

Sve vesti možete komentarisati i na našem FORUM

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama