Fudbal Fudbal/Vesti Fudbal/Najava utakmica

Karte za Novi Pazar u prodaji od 9. maja

CZBG Portal — Bakljada
Bakljada na Marakani prilikom jedne od utakmica

Fudbaleri Crvene zvezde su savladali niški Radnički rezultatom 4:1 u okviru petog kola plej-ofa nacionalnog prvenstva, a već u sredu 11. maja od 18 časova i 30 minuta na stadionu „Rajko Mitić“ naše prvotimce očekuje izazov u okviru polufinala Kupa Srbije protiv Novog Pazara. Karte za taj meč od ponedeljka će se naći u prodaji.

Crveno-beli beleže fantastične partije iz utakmice u utakmicu, a naredni izazov izabranike Dejana Stankovića očekuje već u sredu, 11. maja kada će naši momci na Marakani dočekati Novi Pazar u okviru polufinalnog meča državnog Kupa. Našu ekipu dva koraka dele od titule prvaka Srbije, a isto toliko i do pehara nacionalnog kupa i upravo zato je važno da tribine budu ispunjene i protiv Novog Pazara. Prodaja ulaznica onlajn počeće već u ponedeljak, 9. maja od 12 časova putem linka https://crvenazvezda.iticket.rs. Na blagajnama našeg stadiona ulaznice će se prodavati u utorak, 10. maja u terminu od 10 do 18 časova, kao i 11. maja na dan utakmice, u terminu od 10 časova pa sve do početka meča.

Cene karata su:

Sever: 300 dinara

Istok: 400 dinara

Zapad: 500 dinara

VIP Zapad: 1000 dinara

VIP 1: 2000 dinara

VIP 2: 2000 dinara

VIP Galerija: 3000 dinara

Ovim putem vas pozivamo da obezbedite svoju kartu na vreme, kako bi se izbegle gužve na blagajnama, jer su blagajnici dužni da zbog „e-fiskalizacije“ uz svaku ulaznicu izdaju i fiskalni račun. Zvezdaši, vidimo se na Marakani!

Izvor: SD Crvena zvezda

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama