Fudbal Fudbal/Vesti

Stanković: Navijači, hvala, vidimo se u sredu!

CZBG Portal — Stanković
Dejan Stanković pozdravlja navijače sa tribina

Fudbaleri Crvene zvezde su napravili još jedan važan korak koji nas vodi do osvajanja šampionske titule, a utiske posle meča petog kola plej-ofa Superlige Srbije izneo je šef stručnog štaba našeg tima Dejan Stanković. Posle trijumfa od 4:1 nad niškim Radničkim, mnogo razloga za zadovoljstvo imao je Mister.

– Prezadovoljan sam pre svega prvim poluvremenom. Bio je visok ritam, odlično smo igrali, dali gol na vreme, mogli da postignemo još nekoliko i zaista nismo popuštali. Što se nastavka igre tiče, kontrolisali smo meč, ali žao mi je zbog primljenog gola. Popustili smo, ne u smislu igre, već što se tiče odnosa ka utakmici i to su stvari na kojima ćemo raditi, jer je to nešto što samo grupa može da iznese. Svaki minut u Crvenoj zvezdi je bitan za igrača, bitan za svakog navijača koji ga vidi, ali bitan i za nas da znamo na koga možemo da se oslonimo. U principu sam zadovoljan, jer je viđeno mnogo dobrih i pozitivnih stvari protiv korektnog protivinka kakav je Radnički – istakao je Stanković.
 
Samo reči hvale imao je Mister za naše navijače koji su i danas zdušno sa tribina bodrili svoje miljenike.
 
 Bili su fenomenalni, za čistu desetku. Zaista ne propuštaju priliku da se pokažu i dokažu. 
 
Već u sredu od 18 časova i 30 minuta očekuje nas polufinalni meč Kupa Srbije protiv Novog Pazara.
 
– Sledi nam ta utakmica, a potom i dve prvenstvene. Što se tiče meča sa Novim Pazarom, to je direktna utakmica koja može da nam obezbedi još jedan meč u kom bismo se borili za trofej. Zbog toga bih pozvao sve navijače da dođu u što većem broju na utakmicu – podvukao je Stanković.
 

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama