Фудбал Фудбал/Вести

Станковић: Навијачи, хвала, видимо се у среду!

ЦЗБГ Портал — Станковић
Дејан Станковић поздравља навијаче са трибина

Фудбалери Црвене звезде су направили још један важан корак који нас води до освајања шампионске титуле, а утиске после меча петог кола плеј-офа Суперлиге Србије изнео је шеф стручног штаба нашег тима Дејан Станковић. После тријумфа од 4:1 над нишким Радничким, много разлога за задовољство имао је Мистер.

– Презадовољан сам пре свега првим полувременом. Био је висок ритам, одлично смо играли, дали гол на време, могли да постигнемо још неколико и заиста нисмо попуштали. Што се наставка игре тиче, контролисали смо меч, али жао ми је због примљеног гола. Попустили смо, не у смислу игре, већ што се тиче односа ка утакмици и то су ствари на којима ћемо радити, јер је то нешто што само група може да изнесе. Сваки минут у Црвеној звезди је битан за играча, битан за сваког навијача који га види, али битан и за нас да знамо на кога можемо да се ослонимо. У принципу сам задовољан, јер је виђено много добрих и позитивних ствари против коректног противинка какав је Раднички – истакао је Станковић.
 
Само речи хвале имао је Мистер за наше навијаче који су и данас здушно са трибина бодрили своје миљенике.
 
 Били су феноменални, за чисту десетку. Заиста не пропуштају прилику да се покажу и докажу. 
 
Већ у среду од 18 часова и 30 минута очекује нас полуфинални меч Купа Србије против Новог Пазара.
 
– Следи нам та утакмица, а потом и две првенствене. Што се тиче меча са Новим Пазаром, то је директна утакмица која може да нам обезбеди још један меч у ком бисмо се борили за трофеј. Због тога бих позвао све навијаче да дођу у што већем броју на утакмицу – подвукао је Станковић.
 

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама