Кошарка Кошарка/Најава утакмица

Црвена звезда пред паузу дочекује Игокеу (субота, 13)

Кошаркаши Црвене звезде мтс након победе у Чачку последњи меч у регуларном делу сезоне регионалне лиге играју у суботу од 13 часова против екипе Игокее.

Црвено-бели након изузетно напорног календара и бројних тешких утакмица желе победом да се опросте од регионалног дела лиге, али уједно и публике у хали Александар Николић, пред скоро једномесечну паузу која следи пред плеј оф.

Ривал је екипа Игокее која је једна од врло ретких које су славиле против нашег тима ове сезоне:

– Последња утакмица у регуларном делу пред дужу паузу је против екипе Игокее која нас је победила ове сезоне и потврдила свој квалитет новим пласманом у плеј оф. Меч нема такмичарски значај, али идемо на победу – кратко је у најави овог меча изјавио тренер црвено-белих Дејан Радоњић.

Огњен Кузмић: – Урадили смо добар посао пласманом на првом место на табели пред доигравање посебно знајући колико је било тешко са много утакмица али и проблемима које смо имали. Ипак, иако овај меч не значи у такмичарском смислу ни Игокеи ни нама, желимо да одиграмо добру утакмицу пред нешто дужу паузу против тима који нас је победио ове сезоне, који игра добро и наставља сезону у доигравању – рекао је Кузмић.

Клуб подсећа да је улазак на трибине у суботу слободан, а утакмици ће присуствовати и наше кошаркашице које су у четвртак стигле до 33. титуле првака државе!

Дођите, уживајте у доброј кошарци и поздравите наше кошаркашице и кошаркаше.

Црвена звезда мтс – Игокеа субота 13 часова (улаз на трибине хале је слободан).

Извор: СДЦЗ, званичан сајт

Све вести можете коментарисати и на нашем ФОРУМ

Скочи на траку са алаткама