Хокеј Хокеј/Извештаји

ИХЛ 1/2 финале (4. меч): Звезда стала у полуфиналу

Хокејаши Црвене звезде нису успели да изборе мајсторицу. Они су у 4. мечу полуфиналне серије ИХЛ-а изгубили у Београду од екипе љубљанске Славије која се тренутно показала као спремнија екипа од наших оклопника. 

Катастрофално је Звезда ушла у овај меч. Већ до 14. минута екипа Славије је водила са 0:3, а стрелци су били Примар, Скерлеп и Ситар. При том резултату “со на рану” је била ситуација 5 на 3 за црвено беле коју наши оклопници нису успели да реализују и смање резултат, па се на прву паузу отишло са три гола предности гостију.

Црвено-бели су напокон, али тек у 33. минути, успели да пронађу пут до мреже гостију. Стрелац за 1:3 био је Лештарић. Нападали су наши хокејаши у покушаку да се потпуно врате у меч, али су на минут и по до краја друге трећине примили још један гол, а стрелац за 1:4 био је Хумар.

Последњи период Звезда је започела голом Драговића за 2:4 у 48. минути сусрета. Наставили су после тога црвено-бели са нападима, претили су, али пак једноставно није могао да прође у гостујућу мрежу. У пследње две минуте тренер Црвене звезде, Никола Бера, повукао је са леда голмана Ранковића, али ни са шест играча на леду црвено-бели нису успели да постигну погодак. 

На самом крају они навијачи који су верно пратили Црвену звезду ове сезоне великим аплаузом наградили су наше хокејаше за велику и беспоштедну борбу. Црвеној звезди сада преостаје да се са екипом Војводине бори за своју десету титулу у Државном првенству Србије.

СКХЛ Црвена звезда – ХК Славија 2:4 (0:3, 1:1, 1:0)

Црвена звезда: Ранковић, Бодиш, Анић, Драговић 1 (1 ас), Гвозденовић, Ивановић, Јанковић, Јовановић, Крављанац, Лештарић 1 (1 ас), Милошевић, Митровић, Младеновић, Новаковић, Подунавац (1 ас), Сабадош, Шпањевић, Цвик. Тренер: Никола Бера

Славија: Лајевац, Павлич, Беричич, Бернард, Чампа (1 ас), Черне, Главоњић, Горше (1 ас), Хумар 1, Комполшек (1 ас), Лапорник, Примар 1 (1 ас), Пушењак (1 ас), Ситар 1, Скерлеп 1, Шкоф, Труден. Тренер: Митја Зрнц

Све вести можете коментарисати и на нашем ФОРУМ

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама