Хокеј Хокеј/Извештаји

Црвена звезда у полуфиналу ИХЛ-а!

Хокејаши Црвене звезде остварили су свој први циљ. Вечерас су у солидно попуњеној леденој хали Пионир успели да савладају екипу Сиска резултатом 6:2 и тако се пласирају у полуфинале Регионалног такмичења где ће највероватније играти против екипе Славије.

Одлична прва трећина црвено-белих који су након 8 и по минута водили са 2:0. Стрелци су били Драговић и Јанковић. За очекивати је било да се Сисак неће предати, па су гости преузели иницијативу и преко Пузића смањили на 2:1 и после тога имали још неколико прилика које нису искористили. Иапк, храбру игру црвено-бели су крунисали на свега неколико секунди пред крај првог периода, а стрелац је био Новаковић (3:1).

И у другом периоду смо видели добар хокеј, али само један гол. Црвена звезда је играла паметно и није дозвољавала гостима да се врате у меч, а онда је преко Митровића успела да повеча своје вођство на 4:1 што је био и резултат с којим се ушло у последњи период.

И у трећем периоду Звезда је била боља и ту трећину је решила у своју корист резултатом 2:1. Прво је Сабадош погодио за 5:1, да би Враголовић смањио на 5:2, а коначних 6:2 дело је Драговића. На крају су навијачи аплоузом поздравили Звездине оклопнике који сада чекају свог противника у полуфиналу.

СКХЛ Црвена звезда – КХЛ Сисак 6:2 (3:1, 1:0, 2:1)

Црвена звезда: Ранковић, Бодиш, Анић (1 ас), Драговић 2 (1 ас), Гвозденовић, Ивановић, Јанковић 1, Јовановић, Крављанац, Лештарић (2 ас), Митровић 1, Новаковић 1, Подунавац (1 ас), Сабадош 1 (1 ас), Шпањевић (1 ас), Стојановић, Вдовић, Цвик. Тренер: Никола Бера

Сисак: Андерсон, Баждар, Безук, Чанић, Дејановић, Добрић (1 ас), Јарчов (1 ас), Комљеновић, Краљ, Крикшић, Личина, Платужић, Пузић 1, Селитај (1 ас), Станчић, Враголовић 1, Вилк. Тренер: Синиша Пеликан

Све вести можете коментарисати и на нашем ФОРУМ

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама