Блог ЦЗБГ

Дволичност српског новинарства – ни реч о увредама на рачун Радоњића

Прошао је вечити дерби у кошарци. Партизан је победио Црвену звезду, а ми смо се као портал осврнули на доста тога везаног за сам меч. Осврнули смо се на Обрадовићев безобразлук и недопуштање Звездиним кошаркашима да тренирају на дан утакмице, на судијске одлуке које су биле изузетно скандалозне у неким ситуацијама, али и на недостаке у Звездиној игри који су допринели том поразу.

На крају текста који смо писали поменули смо и да су на том синоћњем мечу навијачи Партизана брутално вређали и председника Црвене звезде Човића, и његову супругу, и Калинића, као и тренера црвено-белих Дејана Радоњића.

Оно што посебно упада у очи јесте да када се нешто слично десило Желимиру Обрадовићу, новинари су се утркивали да пишу о томе и да бране вајног тренера црно-белих, као и да осуђују све оно што је упућено на његов рачун. Али за дивно чудо, исти ти новинари након синоћњег вечитог дербија нису написали ни једно једино слово поводом гнусног вређања тренера Црвене звезде, господина Дејана Радоњића.

Очито је да у овом тренутку постоје двоструки аршини у српском новинарству и видљиво је из авиона да су се дотични сврстали само на једну страну, страну Жељка Обрадовића и КК Партизана. Да ли су “плаћени” да тако нешто пишу, а да прећуткују када се исто, а можда и горе вређање, деси Дејану Радоњићу, није тешко закључити. 

Само чекамо следећи дерби у којем ће Звезда бити домаћин, па да читамо о увређеној младој званој Жељко Обрадовић.

Новинари, срам вас било!

Све вести можете коментарисати и на нашем ФОРУМ

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама