Кошарка Кошарка/Вести

Продаја карата за Фенербахче од среде

Продаја дневних карата за одложену утакмицу Евролиге са Фенербахчеом која је на програму у недељу (хала Александар Николић 21 сат) званично почиње у среду 23.02.2022. године тачно у 10 часова на свим продајним местима „TICKET VISION“ (осим Делфи књижара) и онлајн.

Сви заинтересовани, биће у прилици да купе дневне карте и на дан утакмице у Хали А.Николић – благајна ће радити од 14 часова па до почетка утакмице.

ВАЖНА НАПОМЕНА: Сви наши навијачи и купци карата који су то учинили још почетком Нове године (за првобитни термин 06.01.2022) пре него што је меч одложен због великог броја случајева Ковида у нашем тиму – неће морати да мењају карте, већ са првобитно купљеним картама улазе на недељну утакмицу са Фенербахчеом!

КК Црена звезда мтс није заборавио ни власнике пакета за Арену.

Као и раније, власницима пакета за Арену (ПАКЕТ НИВО 200, ПАКЕТ НИВО 400) биће омогућено да присуствују утакмицама у хали „Александар Николић“ .

За власнике ПАКЕТА Н400 улаз ће бити омогућен на трибину Д, а за власнике ПАКЕТА Н200 на улаз Партер 4, уз показивање карте за ПАКЕТ АРЕНА (напомена: сви власници пакета за Арену неће их мењати за другу карту)!

Цене дневних карата:

ТРИБИНА А, Б, Ц, Д – 1.300
ПАРТЕР Б, ПАРТЕР 4 – 1.800
ВИП ЛОЖА – 3.500
ПЛАВА ЛОЖА – 2.600
БЕЛА ЛОЖА – 2.200
ПОЧАСНО МЕСТО БОЧНО 1. РЕД-РАСПРОДАТО – 18.000
ПОЧАСНО МЕСТО БОЧНО 2. РЕД – 10.000
ПОЧАСНО МЕСТО 1. РЕД- РАСПРОДАТО – 20.000
ПОЧАСНО МЕСТО 2. РЕД – 12.000

Подсетимо, према званичном распореду Евролиге, КК Црвена звезда мтс ће у хали „Александар Николић“ одиграти још 6 утакмица и то по следећем распореду:

27. фебруар : Црвена звезда – Фенербахче (заостала утакмица)

3.март: Црвена звезда – Басконија
8.март : Црвена звезда – Реал Мадрид (заостала утакмица)
10.март: Црвена звезда – Макаби Тел Авив
23. март: Црвена звезда – ЦСКА
7. април: Црвена звезда – Анадолу Ефес

Дођите у недељу у халу Александар Николић, поздравите наше шампионе, освајаче Купа Радивоја Кораћа и пружите им још једном подршку у још једној важној и тешкој Евролигашкој утакмици!

КК Црвена звезда мтс

Све вести можете коментарисати и на нашем ФОРУМ

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама