Fudbal Fudbal/Vesti

Borjan: Derbiji me posebno inspirišu

Izvor: SD Crvena zvezda

Neko ko je u potpunosti obeležio početak prolećnog dela sezone je Milan Borjan. Kapiten našeg tima je odbranio čak pet jedanaesteraca u dve utakmice i pokazao da je i više nego spreman za sve izazove koji očekuju Crvenu zvezdu, a prvi u nizu je 166. večiti derbi koji je na programu u nedelju od 18 časova.

Dve pobede i prolaz u narednu fazu Kupa Srbije svakako govore da smo na pravi način ušli u prolećni deo sezone. Naravno da uvek može bolje, kao i da su nam noge „teške“ posle priprema, ali je činjenica da u nekoliko navrata nismo imali ni sreće, te da su se protivnički golmani zaista dobro „razbranili“ protiv nas. Međutim, jednom će krenuti da ulazi sve ono što treba i sve će doći na svoje. U nedelju nas čeka najveća utakmica srpskog fudbala, svi znamo šta zvezdaši od nas očekuju, nema potrebe da se to posebno napominje. Fokusirani smo u potpunosti na derbi, a mnogo puta do sad smo pokazali da volimo „velike“ utakmice i da tada pružamo najbolje partije. Mene derbiji uvek posebno inspirišu, baš zato što znam koliko je ta utakmica važna navijačima – počeo je Borjan.

Kao što znate, više od 20 hiljada je već prodato za večiti derbi, a Borjan očekuje pun stadion zvezdaša čija će pesma izabranike Dejana Stankovića voditi do pozitivnog rezultata.

Mnogo nam znače navijači. Videli ste i sami koliko sam emotivno proslavio odbranjene penale u Kupu Srbije, jer sam ih se zaista uželeo. Potom i navijanje protiv Proletera, na gostujućem terenu, kada smo na njihovim krilima došli do pobede. Nadam se da će ih biti što više na stadionu, ne samo u nedelju, već i do kraja sezone, a verujem da su i oni u istom raspoloženju kao mi – do 26. maja – samo Zvezda i baš zbog toga verujem da svi zajedno možemo da napravimo velike stvari. Pozivam ih da dođu na stadion, daju nam vetar u leđa, a mi ćemo znati kako da im se zahvalimo – zaključio je Borjan.

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama