Фудбал Фудбал/Вести

Борјан: Дербији ме посебно инспиришу

Извор: СД Црвена звезда

Неко ко је у потпуности обележио почетак пролећног дела сезоне је Милан Борјан. Капитен нашег тима је одбранио чак пет једанаестераца у две утакмице и показао да је и више него спреман за све изазове који очекују Црвену звезду, а први у низу је 166. вечити дерби који је на програму у недељу од 18 часова.

Две победе и пролаз у наредну фазу Купа Србије свакако говоре да смо на прави начин ушли у пролећни део сезоне. Наравно да увек може боље, као и да су нам ноге „тешке“ после припрема, али је чињеница да у неколико наврата нисмо имали ни среће, те да су се противнички голмани заиста добро „разбранили“ против нас. Међутим, једном ће кренути да улази све оно што треба и све ће доћи на своје. У недељу нас чека највећа утакмица српског фудбала, сви знамо шта звездаши од нас очекују, нема потребе да се то посебно напомиње. Фокусирани смо у потпуности на дерби, а много пута до сад смо показали да волимо „велике“ утакмице и да тада пружамо најбоље партије. Мене дербији увек посебно инспиришу, баш зато што знам колико је та утакмица важна навијачима – почео је Борјан.

Као што знате, више од 20 хиљада је већ продато за вечити дерби, а Борјан очекује пун стадион звездаша чија ће песма изабранике Дејана Станковића водити до позитивног резултата.

Много нам значе навијачи. Видели сте и сами колико сам емотивно прославио одбрањене пенале у Купу Србије, јер сам их се заиста ужелео. Потом и навијање против Пролетера, на гостујућем терену, када смо на њиховим крилима дошли до победе. Надам се да ће их бити што више на стадиону, не само у недељу, већ и до краја сезоне, а верујем да су и они у истом расположењу као ми – до 26. маја – само Звезда и баш због тога верујем да сви заједно можемо да направимо велике ствари. Позивам их да дођу на стадион, дају нам ветар у леђа, а ми ћемо знати како да им се захвалимо – закључио је Борјан.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама