Hokej Hokej/Izveštaji

Zvezda od gotovog napravila veresiju

Hokejaši Crvene zvezde nisu uspeli da zabeleže pobedu protiv ekipe Jesenice u Jesenicama. Iako su imali prednost od dva gola sve do osm minuta pred kraj meča, crveno-beli su od gotovog napravili veresiju i izgubili dobijen meč. Jesenice su bile bolje u penal seriji za konačnih 3:2.

Crvena zvezda je prvu trećinu odigrala odlično. iako je bilo prilika na obe strane, crveno-beli su za nijansu bili opasniji, a to su iskoristili u 12. minuti kada je, na asistenciju Mitrovića, Filip Ivanović postigao odličan pogodak za 0:1. Do kraja ovog perioda moglo je da bude još golova, ali mreže su mirovale na obe strane.

U drugom periodu Zvezda je mogla da reši meč. Crveno-beli oklopnici su imali nekoliko sto postotnih prilika, ali od svih su uspeli da iskoriste samo jednu. U 29. minuti susreta Janković Dušan je na asistenciju Podunavca i Mitrovića doveo Zvezdu u vođstvo od 0:2.

Kada ne iskoristite svoje prilike uvek stigne kazna. Sve dobro što su crveno-beli uradili uprskali su u poslednjih 8 minuta meča. Jesenice su preko Šarpanskog došli do 1:2, da bi isti igrač izjednačio na 2:2 i ušlo se u produžetke.

Pošto nije bilo golova u produžetku, pristupilo se izvođenju penala, a Jesenice su golom Prostora slavile sa 3:2.

HD Hidria Jesenice – SKHL Crvena zvezda 3:2 (0:1, 0:1, 2:0, 0:0)

Jesenice: Žagar, Panjtar, Batič, Čekmarev, Prostor 1, Šarpanskih 2, Vorobev (1 as), Baloh, Bohinc, Egorov (2 as), Lesničar, Seršen, A. Lukan, D. Lukan, Miklič, Rep, Svetina, Rijavec. Trener: Glavič

Crvena zvezda: Ranković, Bodiš, Dragović, Leštarić, Novaković, Podunavac (1 as), Sabadoš, Ivanović 1, Janković 1, Mitrović (2 as), Mladenović, Španjević, Anić, Milošević. Trener: Bera

Sve vesti možete komentarisati i na našem FORUM

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama