Fudbal Fudbal/Izveštaji i analize

Stanković: Sjajno je igrati uz ovakvu podršku

Šef stručnog štaba Dejan Stanković izneo je prve utiske posle odigrane utakmice 22. kola Superlige Srbije i pobede (3:0) crveno-belih nad ekipom Čukaričkog na startu prolećnog dela sezone.

– Prva utakmica posle priprema je uvek teška. Lepo je bilo igrati pred navijačima, poklonili smo im tri gola. Možda smo mogli da imamo nešto lepšu i tečniju igru, ali ih razumem. Tim je donekle promenjen, ima tu i novajlija i emocija i ne mogu da kažem treme, ali sigurno da nije svejedno kada kročiš na Marakanu. Nisu to opravdanja, ali ih ja razumem, biće to sve bolje i bolje iz utakmice u utakmicu. Želeli su, bio je ovo jedan jak i zahtevan meč, protiv mlade i poletne ekipe, 3:0 jedan izvanredan rezultat, idemo dalje – istakao je šef stručnog štaba Dejan Stanković.

Osvrnuo se Stanković i na sjajnu podršku velikog broja navijača koji su došli da podrže crveno-bele na startu drugog dela sezone.

– To je poruka i sa njihove strane, rekao sam momcima, nebitno je da li ćemo pogrešiti i 100 pasova, ali duele ne smemo da gubimo. Mora svaki od navijača da se prepozna dole sa nama, moramo zajedno da iz utakmice u utakmicu tražimo pobedu, kakva god ona bila, ali uz ovakvu podršku je igrati fenomenalno. Hvala im još jednom kao i milion puta do sada – zaključio je Stanković.

Izvor: SDCZ, zvaničan sajt

Sve vesti možete komentarisati i na našem FORUM

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama