Фудбал Фудбал/Извештаји и анализе

Станковић: Сјајно је играти уз овакву подршку

Шеф стручног штаба Дејан Станковић изнео је прве утиске после одигране утакмице 22. кола Суперлиге Србије и победе (3:0) црвено-белих над екипом Чукаричког на старту пролећног дела сезоне.

– Прва утакмица после припрема је увек тешка. Лепо је било играти пред навијачима, поклонили смо им три гола. Можда смо могли да имамо нешто лепшу и течнију игру, али их разумем. Тим је донекле промењен, има ту и новајлија и емоција и не могу да кажем треме, али сигурно да није свеједно када крочиш на Маракану. Нису то оправдања, али их ја разумем, биће то све боље и боље из утакмице у утакмицу. Желели су, био је ово један јак и захтеван меч, против младе и полетне екипе, 3:0 један изванредан резултат, идемо даље – истакао је шеф стручног штаба Дејан Станковић.

Осврнуо се Станковић и на сјајну подршку великог броја навијача који су дошли да подрже црвено-беле на старту другог дела сезоне.

– То је порука и са њихове стране, рекао сам момцима, небитно је да ли ћемо погрешити и 100 пасова, али дуеле не смемо да губимо. Мора сваки од навијача да се препозна доле са нама, морамо заједно да из утакмице у утакмицу тражимо победу, каква год она била, али уз овакву подршку је играти феноменално. Хвала им још једном као и милион пута до сада – закључио је Станковић.

Извор: СДЦЗ, званичан сајт

Све вести можете коментарисати и на нашем ФОРУМ

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама