Fudbal Fudbal/Vesti

Spektakl kao najava Zvezdinog proleća – Dođi, važno je!

Kao najava čuvenog “Zvezdinog proleća” priređen je pravi spektakl na stadionu “Rajko Mitić” koji je propraćen sjajanom atmosferom, vizuelnim efektima i podrškom naših crveno-belih navijača.

Veliki broj navijača popunio je severnu tribinu, mesto gde se nalaze najvatreniji navijači našeg slavnog kluba. Sam događaj započeo je mini filmom koji je emitovan na semaforu našeg velelepnog stadiona i podsetio sve prisutne zvezdaše na neke od najznačajnijih momenata koji su se dogodili u prethodnih godinu dana. Prikazivani su redom prvotimci Crvene zvezde, kao i njihovi najbolji potezi u crveno-belom dresu. Dobijali su ovacije crveno-beli momci od strane našeg dvanaestog igrača, a najveći aplauz je upućen šefu stručnog štaba i legendi Crvene zvezde – Dejanu Stankoviću.

Uz neverovatnu atmosferu i vizuelne efekte nastavljen je program, a bakljada sa tribina nije izostala uz Zvezdine pesme koje su dovele ambijent do usijanja. Na samom centru igrališta putem vizuelnih efakata ispisani su natpisi posvećeni velikoj zvezdaškoj porodici. Najveći akcenat posvećen je “Zvezdinom proleću” koje je krasilo naš tim decenijama unazad. Priželjikavanje punih tribina i trijumfa na startu prolećnog dela šampionata je jasna želja svih zaljubljenika u crveno-bele boje koji su ovim gestom još jednom pokazali kako se voli Crvena zvezda, kao i koliku podršku uvek pružaju klubu za koji navijaju svim srcem. Za sam kraj lepog druženja priređen je vatromet iza južne tribine našeg slavnog stadiona koji je izazvao oduševljenje kod svih prisutnih.

Spektakl koji je priređen je još jedan poziv svima onima kojima je crveno–bela boja u srcu da se u subotu od 17 časova nađu na tribinama stadiona “Rajko Mitić” i bodre prvotimce Crvene zvezde na otvaranju prolećnog dela sezone.

Zvezdaši pred nama je mnogo značajnih izazova, Zvezda te zove – dođi, važno je!

Izvor: SDCZ, zvaničan sajt

Sve vesti možete komentarisati i na našem FORUM

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama