Фудбал Фудбал/Вести

Спектакл као најава Звездиног пролећа – Дођи, важно је!

Као најава чувеног “Звездиног пролећа” приређен је прави спектакл на стадиону “Рајко Митић” који је пропраћен сјајаном атмосфером, визуелним ефектима и подршком наших црвено-белих навијача.

Велики број навијача попунио је северну трибину, место где се налазе најватренији навијачи нашег славног клуба. Сам догађај започео је мини филмом који је емитован на семафору нашег велелепног стадиона и подсетио све присутне звездаше на неке од најзначајнијих момената који су се догодили у претходних годину дана. Приказивани су редом првотимци Црвене звезде, као и њихови најбољи потези у црвено-белом дресу. Добијали су овације црвено-бели момци од стране нашег дванаестог играча, а највећи аплауз је упућен шефу стручног штаба и легенди Црвене звезде – Дејану Станковићу.

Уз невероватну атмосферу и визуелне ефекте настављен је програм, а бакљада са трибина није изостала уз Звездине песме које су довеле амбијент до усијања. На самом центру игралишта путем визуелних ефаката исписани су натписи посвећени великој звездашкој породици. Највећи акценат посвећен је “Звездином пролећу” које је красило наш тим деценијама уназад. Прижељикавање пуних трибина и тријумфа на старту пролећног дела шампионата је јасна жеља свих заљубљеника у црвено-беле боје који су овим гестом још једном показали како се воли Црвена звезда, као и колику подршку увек пружају клубу за који навијају свим срцем. За сам крај лепог дружења приређен је ватромет иза јужне трибине нашег славног стадиона који је изазвао одушевљење код свих присутних.

Спектакл који је приређен је још један позив свима онима којима је црвено–бела боја у срцу да се у суботу од 17 часова нађу на трибинама стадиона “Рајко Митић” и бодре првотимце Црвене звезде на отварању пролећног дела сезоне.

Звездаши пред нама је много значајних изазова, Звезда те зове – дођи, важно је!

Извор: СДЦЗ, званичан сајт

Све вести можете коментарисати и на нашем ФОРУМ

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама