Fudbal Fudbal/Vesti

Zvezdaši dođite na uvod u Zvezdino proleće!

Dragi zvezdaši u četvrtak 10. februara očekuje nas pravi spektakl na stadionu “Rajko Mitić”. Tribine našeg najvećeg stadiona biće otvorene od 18 časova, a svi zaljubljenici u crveno-bele boje imaće priliku da uživaju u neverovantnoj atmosferi, brojnim iznenađenjima i vizuelnim efektima u najavi čuvenog Zvezdinog proleća.

“Svako proleće na Zvezdu miriše!”. Stih koji zna svaki navijač našeg trofejnog kluba. Pesma kojom nas bodri naš dvanaesti igrač daje izuzetnu snagu i vetar u leđa našim crveno-belim momcima koji beleže neverovatne rezultate u poslednjih šest godina. Nove stranice istorije su ispisane u evropskim pohodinama, osvojili smo četiri uzastopne titule šampiona države, a od 2019. godine treća zvezdica je prišivena iznad grba našeg kluba.

U četvrtak popodne od 18 časova kapije Marakane biće otvorene za sve navijače, a biće priređen pravi spektakl kao najava Zvezdinog proleća. Navikli smo na velika slavlja na kraju sezona, a kako bi uživali u velikim proslavama, kao što je to bio slučaj prethodnih godina, rešili smo da organizujemo sadržajan program u kojem će imati priliku da uživaju svi oni kojima je crveno-bela boja u srcu. Ujedno će svi navijači pokazati momcima koji se bore za Zvezdin grb da su uvek uz njih i da će podrška biti sjajna i ove polusezone.

Upravo će to biti dodatan motiv našim fudbalerima za uspešan start drugog dela takmičenja, koji je zakazan za subotu, tačnije 12. februar od 17 časova, a Zvezda će dočekati ekipu Čukaričkog na našem najvećem stadionu. Igrači kreću u pohod ka odbrani duple krune, a podršaka navijača biće od velikog značaja. Kako je isticao šef stručnog štaba našeg tima – Dejan Stanković, pravi navijač Zvezde zna da prepozna trenutak!

Izvor: SDCZ, zvaničan sajt

Sve vesti možete komentarisati i na našem FORUM

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama