Ватерполо Ватерполо/Вести СДЦЗ

Саопштење БВК Црвена звезда

Београдски ватерполо клуб Црвена звезда поводом догађаја на мечу Црвена звезда – Шабац у суботу 5. фебруара 2022. године огласио се саопштењем за јавност које преносимо у целости.

Поштовани,

БВК Црвена звезда је спортска организација која на првом месту промовише олимпијске вредности, поштује статутарне одлуке Спортског друштва Црвена звезда и статутарне одлуке ватерполо клуба БВК Црвена звезда које су у складу са интересима Ватерполо савеза Србије.

БВК Црвена звезда је препознала у Мирку Вичевићу легенду ватерполо спорта који својим спортским залагањем и ауторитетом може да оправда
наведене вредности и циљеве БВК Црвена звезда у наредном периоду.

БВК Црвена звезда сноси највећу одговорност за појављивање клуба и навијача у медијима која нису везана за спорт. У име клуба и у своје име, се члану клуба, свом клупском колеги и пријатељу Мирку Вичевићу јавно извињавам као и целокупној спортској јавности због узнемиравања и помињања Мирка Вичевића и БВК Црвена звезда у медијама у контексту који није у вези са спортом и одговорност преузимам на себе.

Навијачи који су изнели свој протест у току утакмице мирно су напустили трибине, без ициндента или увреда на рачун присутних делегата, судија и публике која се затекла на утакмици БВК Црвена звезда и ВК Шабац.

БВК Црвена звезда
Директор
Игор Милојевић

Извор: СДЦЗ, званичан сајт

Све вести можете коментарисати и на нашем ФОРУМ

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама