Vaterpolo Vaterpolo/Izveštaji SDCZ

Poraz crveno-belih u Kragujevcu

Vaterpolisti Crvene zvezde doživeli su poraz od Radničkog rezultatom 15:12 u zaostalom meču prvog kola doigravanja Superlige Srbije.

Crveno-beli su sjajno započeli meč i posle prvih osam minuta imali su prednost od 6:1. Kragujevčani su uzvratili u drugom periodu igre i do kraja prvog poluvremena prišli na samo gol zaostatka (6:7).

Radnički je uspeo da preokrene rezultat u svoju korist i povede, prvi put na meču, sredinom treće četvrtine (9:8), ali se na kratki predah otišlo sa nerešenim rezultatom (9:9).

U poslednjoj deonici susreta domaći su kontrolisali igru i rezultat. Koristili su igrača više da povedu sa dva gola razlike, a u samom finišu meča i da dođu do tri gola viška za konačnih 15:12.

U timu Crvene zvezde istakao se Marko Radović sa 4 postignuta gola, po dva su postgili Miloš Vukićević i Gavril Subotić.

Crveno-beli u 3. kolu doigravanja Superlige Srbije dočekuju Šabac predstojećeg vikenda, a 8. februara u Beogradu će se sastati sa Steauom u 9. kolu Lige šampiona.

RADNIČKI – CRVENA ZVEZDA 15:12 (1:6, 5:1, 3:2, 6:3)

Kragujevac – Zatvoreni bazen SPD „Radnički“. Sudije: Milović i Anđelić. Isključenja: Radnički 13, Crvena zvezda 19. Peterci: Crvena zvezda 1(0).

RADNIČKI: Dobožanov, Branković 1, Stanojević 1, Janković, Panić, Krug, Ukropina 4, Pljevančić, Toholj, Miličić, Lukić 5, Vrlić 2, Todorovski, Radulović 2. Trener: Uroš Stevanović.

CRVENA ZVEZDA: Mišović, Tankosić 1, Đurđić, Marković, Subotić 2, Milojević 1, Pješivac 1, Basara 1, Rađen, Vukićević 2, Smiljević, Radović 4, Ivanović, Trtović. Trener: Mirko Vičević.

Izvor: SDCZ, zvaničan sajt

Sve vesti možete komentarisati i na našem FORUM

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama