Ватерполо Ватерполо/Извештаји СДЦЗ

Пораз црвено-белих у Крагујевцу

Ватерполисти Црвене звезде доживели су пораз од Радничког резултатом 15:12 у заосталом мечу првог кола доигравања Суперлиге Србије.

Црвено-бели су сјајно започели меч и после првих осам минута имали су предност од 6:1. Крагујевчани су узвратили у другом периоду игре и до краја првог полувремена пришли на само гол заостатка (6:7).

Раднички је успео да преокрене резултат у своју корист и поведе, први пут на мечу, средином треће четвртине (9:8), али се на кратки предах отишло са нерешеним резултатом (9:9).

У последњој деоници сусрета домаћи су контролисали игру и резултат. Користили су играча више да поведу са два гола разлике, а у самом финишу меча и да дођу до три гола вишка за коначних 15:12.

У тиму Црвене звезде истакао се Марко Радовић са 4 постигнута гола, по два су постгили Милош Вукићевић и Гаврил Суботић.

Црвено-бели у 3. колу доигравања Суперлиге Србије дочекују Шабац предстојећег викенда, а 8. фебруара у Београду ће се састати са Стеауом у 9. колу Лиге шампиона.

РАДНИЧКИ – ЦРВЕНА ЗВЕЗДА 15:12 (1:6, 5:1, 3:2, 6:3)

Крагујевац – Затворени базен СПД „Раднички“. Судије: Миловић и Анђелић. Искључења: Раднички 13, Црвена звезда 19. Петерци: Црвена звезда 1(0).

РАДНИЧКИ: Добожанов, Бранковић 1, Станојевић 1, Јанковић, Панић, Круг, Укропина 4, Пљеванчић, Тохољ, Миличић, Лукић 5, Врлић 2, Тодоровски, Радуловић 2. Тренер: Урош Стевановић.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Мишовић, Танкосић 1, Ђурђић, Марковић, Суботић 2, Милојевић 1, Пјешивац 1, Басара 1, Рађен, Вукићевић 2, Смиљевић, Радовић 4, Ивановић, Тртовић. Тренер: Мирко Вичевић.

Извор: СДЦЗ, званичан сајт

Све вести можете коментарисати и на нашем ФОРУМ

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама