Odbojka Odbojka/Izveštaji Odbojkašice SDCZ

Sjaj Zvezde iznad Srema

Srem – Crvena zvezda 1:3 (16:25, 25:21, 19:25, 18:25)

Obojkašice Crvene zvezde startovale su pobedom u nastavku takmičenja Superlige Srbije. U 14.kolu gostovale su u Sremskoj Mitrovici i savladala Srem 3:1.

U prvom setu Zvezda je bila sigurna. Vrlo brzo se odvojila na 4 poena I to je razlika koju je imla tokom većeg dela ovog perioda igre. Sredinom seta Srem je uspeo da se približi na poen minusa, ali su crveno-bele vrlo brzo otišle na +7 da bi na kraju ovaj period dobile s 9 poena razlike.

Crvena zvezda je bolje krenula i u drugom setu, vrlo brzo stekla četiri poena prednosti. Srem je uspeo da uhvati priključak, poveo, i, u nastavku ekipe su se smenjivale u vođstvu. Tek u finišu perioda Srem je uspeo da prelomi i izjednači na 1:1 u setovima.

U trećem setu početno vođstvo domaćih, ali je Zvezda vrlo brzo napravila preokret i tokom većeg dela perioda bila tim koji diktira tempo. Poslednji period nešto neizvesnija borba. Srem je igro na sve ili ništa, tokom većeg dela set bio u prednosti. Kod rezultata 18:16 za domaće Zvezda je krenula silovito i serijom 9:0 napravila preokret za konačnu pobedu 3:1.

U narednom kolu Zvezda na Banjici dočekuje Ub. Taj meč se igra u petak, 4.februara.

Izvor: SDCZ, zvaničan sajt

Sve vesti možete komentarisati i na našem FORUM

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama