Одбојка Одбојка/Извештаји Одбојкашице СДЦЗ

Сјај Звезде изнад Срема

Срем – Црвена звезда 1:3 (16:25, 25:21, 19:25, 18:25)

Обојкашице Црвене звезде стартовале су победом у наставку такмичења Суперлиге Србије. У 14.колу гостовале су у Сремској Митровици и савладала Срем 3:1.

У првом сету Звезда је била сигурна. Врло брзо се одвојила на 4 поена И то је разлика коју је имла током већег дела овог периода игре. Средином сета Срем је успео да се приближи на поен минуса, али су црвено-беле врло брзо отишле на +7 да би на крају овај период добиле с 9 поена разлике.

Црвена звезда је боље кренула и у другом сету, врло брзо стекла четири поена предности. Срем је успео да ухвати прикључак, повео, и, у наставку екипе су се смењивале у вођству. Тек у финишу периода Срем је успео да преломи и изједначи на 1:1 у сетовима.

У трећем сету почетно вођство домаћих, али је Звезда врло брзо направила преокрет и током већег дела периода била тим који диктира темпо. Последњи период нешто неизвеснија борба. Срем је игро на све или ништа, током већег дела сет био у предности. Код резултата 18:16 за домаће Звезда је кренула силовито и серијом 9:0 направила преокрет за коначну победу 3:1.

У наредном колу Звезда на Бањици дочекује Уб. Тај меч се игра у петак, 4.фебруара.

Извор: СДЦЗ, званичан сајт

Све вести можете коментарисати и на нашем ФОРУМ

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама