Кошарка Кошарка/Најава утакмица

Црвена звезда дочекује Морнар (недеља, 17)

Кошаркаши Црвене звезде након велике победе у Пиреју, окрећу се обавезама у регионалном такмичењу где их у недељу (хала Александар Николић 17 часова) очекује меч 18.кола са Морнаром.

Црвено-бели се након свих проблема са Ковидом и повратка на терен одмах суочавају са серијом утакмица, а након Љубљане и Атине, у наредних 7 дана одиграће још 3 захтевне утакмице (Морнар, Армани и Монако).

Након тријумфа у Атини екипа Црвене звезде вратила се у Београд у петак у вечерњим часовима, а субота је планирана за припрему утакмице са екипом из Бара која у последње време игра у доброј форми и напредује на табели:

– После веома специфичног периода и утакмица које смо имали настављамо у жестоком ритму. Период са три захтевне утакмице које смо одиграли је био тежак, следи нам још тежи. Морнар је значајно подигао квалитет игре, а као последица тога дошли су и резултати. Очекује нас екипа која је имала времена за рад и припрему утакмице, а ми ћемо са друге стране покушати у кратком року да урадимо све како би одиграли довољно добар меч и дошли до бодова – рекао је тренер црвено-белих Дејан Радоњић.

Лука Митровић: – Након периода са Ковидом, врло брзо смо ушли у врло јак ритам утакмица који ће у наредном периоду од нас захтевати још више. Морнар је у доброј форми, играју добро, стил игре им је препознатљив, играју брзо са доста шутева. Нећемо имати превише времена да тренирамо и припремимо се за овај меч, јер смо стигли из Атине у петак увече након важне победе у Евролиги, али ћемо учинити све што је до нас, да спремни дочекамо овај меч и уз помоћ наших навијача дођемо до важних бодова у регионалној лиги.

Утакмица Црвена звезда мтс – Морнар Барско злато игра се у недељу од 17 часова. Карте за ту утакмицу као и за две наредне у оквиру дуплог кола Евролиге са Арманијем и Монаком налазе се у продаји од четвртка. Дневне карте за меч са Морнаром продаваће се и у недељу на дан утакмице на благајни хале Александар Николић од 12 часова.

Извор: ККЦЗ, званичан сајт

Све вести можете коментарисати и на нашем ФОРУМ

Скочи на траку са алаткама