Hokej Hokej/Izveštaji

Zvezda lako sa Vojvodinom

Hokejaši Crvene zvezde ostvarili su još jednu pobedu u domaćem prvenstvu. Danas su gostovali ekipi Vojvodine i zabeležili laganu pobedu od 5:0.

Iako su prve dve trećine završene sa po jednim golom u mreži domaćina, Vojvodina danas nije bila protivnik koji je na bilo koji način mogao da ugrozi četu Nikole Bere. U prvom periodu strelac za beogradske crveno-bele bio je Pavle Podunavac, a u drugom periodu lepim golom Lazar Leštarić je povisio na 2:0. Poslednji period bio je i najefikasniji. Zvezda je u tom delu igre postigla tri pogotka. Prvo je na 3:0 povisio Leštarić, da bi četvrti i peti gol postigli Marko Dragović i Kosta Mladenović.

Zvezda u domaćem prvenstvu nemam ravnopravnog takmaca već nekoliko godina unazad pošto je stanje u seniorskom hokeju takvo da faktički imamo samo dva kluba, neračunajući Red Tim koji je tu samo da zadovolji uslove Saveza i njihovo pravdanje IIHF-u. Ovom pobedom crveno-beli oklopnici su napravili još jedan korak ka osvajanju 10. jubilarne titule.

HK Vojvodina – SKHL Crvena zvezda 0:5 (0:1, 0:1, 0:3)

Vojvodina: Padalista, Gnip, Grković, M. Pušac, Vučurević, Tomašević, N. Pušac, Racić, Mirkov, Čengeri, Marković, Bugarski, Balaban, Bjelogrlić, Radosavljević, Bojović, Jerković, Babić, Nikolić, Čurčić, Obradović. 

Crvena zvezda: Ranković, Bodiš, Podunavac 1, Novaković, Janković, Leštarić 2 (1 as), Dragović 1, Španjević (1 as), Sabadoš, Ivanović, Mitrović, Vdović, M. Mladenović, Stamatović, K. Mladenović 1, Cvik.

Sve vesti možete komentarisati i na našem FORUM

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama