Хокеј Хокеј/Извештаји

Звезда лако са Војводином

Хокејаши Црвене звезде остварили су још једну победу у домаћем првенству. Данас су гостовали екипи Војводине и забележили лагану победу од 5:0.

Иако су прве две трећине завршене са по једним голом у мрежи домаћина, Војводина данас није била противник који је на било који начин могао да угрози чету Николе Бере. У првом периоду стрелац за београдске црвено-беле био је Павле Подунавац, а у другом периоду лепим голом Лазар Лештарић је повисио на 2:0. Последњи период био је и најефикаснији. Звезда је у том делу игре постигла три поготка. Прво је на 3:0 повисио Лештарић, да би четврти и пети гол постигли Марко Драговић и Коста Младеновић.

Звезда у домаћем првенству немам равноправног такмаца већ неколико година уназад пошто је стање у сениорском хокеју такво да фактички имамо само два клуба, нерачунајући Ред Тим који је ту само да задовољи услове Савеза и њихово правдање ИИХФ-у. Овом победом црвено-бели оклопници су направили још један корак ка освајању 10. јубиларне титуле.

ХК Војводина – СКХЛ Црвена звезда 0:5 (0:1, 0:1, 0:3)

Војводина: Падалиста, Гнип, Грковић, М. Пушац, Вучуревић, Томашевић, Н. Пушац, Рацић, Мирков, Ченгери, Марковић, Бугарски, Балабан, Бјелогрлић, Радосављевић, Бојовић, Јерковић, Бабић, Николић, Чурчић, Обрадовић. 

Црвена звезда: Ранковић, Бодиш, Подунавац 1, Новаковић, Јанковић, Лештарић 2 (1 ас), Драговић 1, Шпањевић (1 ас), Сабадош, Ивановић, Митровић, Вдовић, М. Младеновић, Стаматовић, К. Младеновић 1, Цвик.

Све вести можете коментарисати и на нашем ФОРУМ

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама