SDCZ Fudbal Fudbal/Vesti

Fudbaleri započeli zimske pripreme

CZBG Portal — Zvezdini fudbaleri na pripremama
Zvedini fudbaleri otputovali na pripreme u Antaliju

Fudbaleri Crvene zvezde startovali su zimske pripreme za nastavak sezone u sjajnom raspoloženju, a trener Dejan Stanković je na prvom treningu mogao da računa na 29 fudbalera.

Na spisku su se našli: Zoran Popović, Miloš Gordić, Stefan Marinković, Marko Gobeljić, Milan Gajić, Aleksandar Dragović, Strahinja Eraković, Radovan Pankov, Andrej Đurić, Milan Rodić, Seku Sanogo, Njegoš Petrović, Nenad Krstičić, Veljko Nikolić, Nikola Stanković, Mirko Ivanić, Petar Stanić, Slavoljub Srnić, Aleksandar Katai, Filipo Falko, Andrija Radulović, Nikola Mituljikić, Jovan Mituljikić, Ohi Omojuanfo, Milan Pavkov, Luis Dioni, Rišairo Živković, Marko Lazetić i Ibrahim Mustafa.

U odnosu na prvobitni plan, nema Milana Borjana, Aksela Bakajoka i Vladimira Lučića koji su pozitivni na korona virus i neće putovati sa ekipom, dok su Gelor Kanga i El Fardu Ben na Afričkom kupu nacija sa reprezentacijama Gabona i Komora. Takođe, u odnosu na jesenji deo sezone nema Miloša Degeneka i Alekse Vukanovića koji su napustili klub, dok je crveno-beli dres zadužio Ohi Omojuanfo.

Dejan Stanković je prvom timu priključio Andreja Đurića, Nikolu Stankovića, Nikolu Mituljikića, Jovana Mituljikića i Andriju Radulovića iz Grafičara, kao i Stefana Marinkovića iz omladinaca, dok se Ibrahim Mustafa vratio sa pozajmice.

Predsednik Crvene zvezde, Svetozar Mijailović sa verom u ekipu obratio se fudbalerima pred početak priprema:

Posle reči koje su uputili direktor i sportski direktor ja samo mogu da poželim da ostvarite ono što je pred vas postavljeno. Nastojite da opravdate poverenje koje smo dali vama, jer verujemo u vas i tim koji je prošle godine ostvario rekorde koji dugo vremena nisu viđeni u Crvenoj zvezdi. Želim vam zdravlje i snagu, i verujem da uz trud možete da ostvarite ono što se od vas očekuje. Srećno. – rekao je Mijailović.

Šef stručnog štaba našeg tima, Dejan Stanković veruje u ekipu i ističe da igračima do kraja sezone na pameti mora biti samo Zvezda

Ovo su jake poruke. Treba da budemo svesni njih i da nastavimo da budemo grupa, jer samo tako, smo svakoj ekipi jako nezgodan protivnik. Kao što je rekao generalni direktor, od danas pa do 26. maja, samo Zvezda. Glava dole i idemo da radimo, svi, počevši od mene. Ta titula nije čudo, to je nešto što nama pripada – istakao je Stanković.

Fudbaleri našeg tima u četvrtak od 12 časova putuju u Antaliju i tamo će boraviti do 3. februara, gde će odigrati nekoliko kontrolnih utakmica: Maribor (25. januar), Lask (28. januar), Šahtjor Donjeck (31. januar) i Šathjor Soligorsk (3. februar).

Izvor: SDCZ, zvaničan sajt

Sve vesti možete komentarisati i na našem FORUM

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama