СДЦЗ Фудбал Фудбал/Вести

Фудбалери започели зимске припреме

ЦЗБГ Портал — Звездини фудбалери на припремама
Зведини фудбалери отпутовали на припреме у Анталију

Фудбалери Црвене звезде стартовали су зимске припреме за наставак сезоне у сјајном расположењу, а тренер Дејан Станковић је на првом тренингу могао да рачуна на 29 фудбалера.

На списку су се нашли: Зоран Поповић, Милош Гордић, Стефан Маринковић, Марко Гобељић, Милан Гајић, Александар Драговић, Страхиња Ераковић, Радован Панков, Андреј Ђурић, Милан Родић, Секу Саного, Његош Петровић, Ненад Крстичић, Вељко Николић, Никола Станковић, Мирко Иванић, Петар Станић, Славољуб Срнић, Александар Катаи, Филипо Фалко, Андрија Радуловић, Никола Митуљикић, Јован Митуљикић, Охи Омојуанфо, Милан Павков, Луис Диони, Ришаиро Живковић, Марко Лазетић и Ибрахим Мустафа.

У односу на првобитни план, нема Милана Борјана, Аксела Бакајока и Владимира Лучића који су позитивни на корона вирус и неће путовати са екипом, док су Гелор Канга и Ел Фарду Бен на Афричком купу нација са репрезентацијама Габона и Комора. Такође, у односу на јесењи део сезоне нема Милоша Дегенека и Алексе Вукановића који су напустили клуб, док је црвено-бели дрес задужио Охи Омојуанфо.

Дејан Станковић је првом тиму прикључио Андреја Ђурића, Николу Станковића, Николу Митуљикића, Јована Митуљикића и Андрију Радуловића из Графичара, као и Стефана Маринковића из омладинаца, док се Ибрахим Мустафа вратио са позајмице.

Председник Црвене звезде, Светозар Мијаиловић са вером у екипу обратио се фудбалерима пред почетак припрема:

После речи које су упутили директор и спортски директор ја само могу да пожелим да остварите оно што је пред вас постављено. Настојите да оправдате поверење које смо дали вама, јер верујемо у вас и тим који је прошле године остварио рекорде који дуго времена нису виђени у Црвеној звезди. Желим вам здравље и снагу, и верујем да уз труд можете да остварите оно што се од вас очекује. Срећно. – рекао је Мијаиловић.

Шеф стручног штаба нашег тима, Дејан Станковић верује у екипу и истиче да играчима до краја сезоне на памети мора бити само Звезда

Ово су јаке поруке. Треба да будемо свесни њих и да наставимо да будемо група, јер само тако, смо свакој екипи јако незгодан противник. Као што је рекао генерални директор, од данас па до 26. маја, само Звезда. Глава доле и идемо да радимо, сви, почевши од мене. Та титула није чудо, то је нешто што нама припада – истакао је Станковић.

Фудбалери нашег тима у четвртак од 12 часова путују у Анталију и тамо ће боравити до 3. фебруара, где ће одиграти неколико контролних утакмица: Марибор (25. јануар), Ласк (28. јануар), Шахтјор Доњецк (31. јануар) и Шатхјор Солигорск (3. фебруар).

Извор: СДЦЗ, званичан сајт

Све вести можете коментарисати и на нашем ФОРУМ

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама