SDCZ Fudbal Fudbal/Vesti

Ibrahim Mustafa produžio ugovor

CZBG Portal — Ibrahim Mustafa
Ibrahim Mustafa, talentovani Zvezdin as među strancima

Talentovani napadač Ibrahim Mustafa produžio je ugovor sa Crvenom zvezdom do leta 2025. godine.

Crvena zvezda nastavlja da pruža šansu mladim i talentovanim fudbalerima, pa je tako ugovor produžio i brzonogi centarfor Ibrahim Mustafa. Mladi napadač iz Gane je stigao u Crvenu zvezdu u januaru 2020. godine, a sezonu je započeo u omladinskoj selekciji našeg razvojnog tima Grafičara. Nakon prolećnog dela sezone, Mustafa na leto odlazi na pozajmicu u Zlatibor gde je proveo šest meseci. U timu iz Čajetine je odigrao pet utakmica, pa se tokom zimskog prelaznog roka preselio u Radnički iz Sremske Mitrovice u kom je proveo godinu dana i izdvojio se kao najbolji igrač ekipe. Ukupno je na 33 meča postigao devet golova, a ove sezone se sa sedam pogodaka izdvojio i pri vrhu strelaca Prve lige Srbije.

Blistave partije nisu prošle nezapaženo kod čelnika našeg kluba koji su Mustafi ponudili novi ugovor na tri i po godine, kao ni kod Dejana Stankovića koji će talentovanom centarforu ukazati poverenje na pripremama u Antaliji.

Mustafa praktično može da pokrije sve pozicije na ofanzivnom delu terena, a najbolje se snalazi u „srcu“ napada, kao i na desnom boku.

Izvor: SD Crvena zvezda, zvaničan sajt

Sve vesti možete komentarisati i na našem FORUM

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama