Фудбал Фудбал/Вести

Две године са Дејаном Станковићем

Дејан Станковић је недавно обележио јубиларну 100. утакмицу као шеф стручног штаба нашег тима, а данас слави још један велики јубилеј – две сјајне године на клупи Црвене звезде.

Сигурно да сваки заљубљеник у црвено-беле боје, када се помене име Дејана Станковића, помисли на истинску љубав према клубу, на све оне искрене емоције које осећа свако ко воли Црвену звезду. Баш то се могло видети и у Португалу, када су наши фудбалери против Браге обезбедили историјски пласман у осмину финала Лиге Европе, а шеф струке нашег клуба уз трк и прегршт емоција још једном показао колико воли Црвену звезду. Те вечери се још једном показало да Станковић није случајно љубимац армије навијача, ни само због фудбалске каријере, нити због нечег другог, већ на првом месту због звездаштва које од малих ногу носи у себи. Потврдио је некадашњи капитен нашег клуба поново зашто је истинска легенда Црвене звезде и зашто ће вечно имати посебно место у срцима свих оних који искрено воле Звезду.

Тог 21. децембра 2019. године нико није ни могао да наслути све оно што се догодило под тренерском палицом Дејана Станковића. Фантастично издање у другом по јачини европског клупском такмичењу и двомеч са Миланом, а потом и дупла круна само су део историје црвено-белих коју је Станковић исписао златним словима. За две пуне године проведене на клупи нашег клуба, Дејан је успео да освоји две титуле националног шампиона, један Куп и једну дуплу круну, уз мноштво оборених рекорда и великих резултата. Под његовом командом, црвено-бела чета успела је да обезбеди историјски пласман у осмину финала Лиге Европе, што нашег шефа струке сврстава међу најуспешније тренере Црвене звезде у овом веку. Једно је сигурно, а то је да нико не сумња у Дејана Станковића. Његова срчаност и љубав према Звезди, воде наш тим крупним корацима ка новим успесима и историјским моментима, а верујемо да ће их у будућности бити још много.

Извор: СДЦЗ, званичан сајт

Све вести можете коментарисати и на нашем ФОРУМ

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама