Košarka Košarka/Najava utakmica

Crvena zvezda dočekuje Barselonu (utorak, 19)

Košarkaši Crvene zvezde mts nakon čudesnog preokreta i pobede u Novom Mestu, okrenuli su se narednoj utakmici i duelu sa trenutnim liderom na tabeli Evrolige, ekipom Barselone.

„Blau grana“ i ove sezone predvođena izvanrednim Mirotićem napada trofeje u svim takmičenjima u kojima nastupa, a dosadašnje igre, te dovođenje velikog pojačanja Donte Ekzuma govore da Barselona sa pravom želi korak dalje u Evrolig, nakon prošlosezonskog finala.

Barsa stiže u Beograd nakon pobeda nad Realom u Evroligi, i trijumfa na Kanarsim ostrvima u okviru Endesa lige, dok se crveno-beli nalaze u seriji pobeda, pa meč u utorak uveče ima i epitet “utakmice kola” Evrolige.

Ekipa Crvene zvezde je nakon velike pobede, ali i velikih napora i potrošnje koje je doneo veliki preokret u Novom Mestu, imala slobodan dan u nedelju, a tim se u ponedeljak vratio treninzima pred veliki izazov koji sledi našem timu

Trener Dejan Radonjić: – Dolazi nam u goste ekipa koja je lider na tabeli, koja je do sada pokazala da ima puno razloga da dođe do trofeja ove sezone u EL. Ekipa sa puno iskustva, koja je u odličnoj formi i znamo da nas čeka težak meč i veliki izazov. Barselona je tim najvećeg mogućeg kvaliteta u Evroligi, i moramo da budemo spremni na čvrstu utakmicu i odgovorimo na agresivnost i energiju. Koncentracija, takođe segment koji će biti jako važan u tom duelu. Neizvesno je u kom sastavu ćemo nastupiti, i to nam otežava poziciju pred ovu utakmicu, u kojoj želimo da damo sve što imamo u ovom trenutku uz veliku podršku naših navijača koje pozivam da nas podrže sutra – rekao je trener crveno-belih.

Kapiten Branko Lazić:

– Čeka nas dupla nedelja, očekujemo jednu dobru i kvalitetnu utakmicu i da podrška navijača bude maksimalna, a mi ćemo se potruditi da odigramo dobru utakmicu, pa ćemo videti zašta će to biti dovoljno. Očekuje nas jedan od najvećih izazova u dosadašnjem toku sezone, Barselona ekipa popunjena bukvalno na svim pozicijama, u međuvremenu pojačana. Preti opasnost od svih, izuzetna napadačka ekipa, ali uvek je akcenat na organizatorima, uslovno rečeno malo veću pažnju ćemo obratiti na taj deo, ali bukvalno svi prete. Bitan je početak utakmice, dobra odbrana, komunikacija, iz toga dolazi neka šansa da dođemo do dobrog rezultata – rekao je kapiten i rekorder crveno-belih.

Ovo će biti 11. duel dva kluba u Evroligi, trenutni skor je 8/2 za Barselonu koja je vodeća na tabeli Evrolige sa skorom 12/2. Crvena zvezda mts je nakon dve vezane pobede na skoru 6/8.

Već u petak u Beograd stiže ekipa Bajerna, a taj meč 16. kola igra se od 20.45 časova u hali “Aleksandar Nikolić”

Klub je još prošlog ponedeljka u prodaju pustio dnevne karte za ovu utakmicu, kao i za narednu kod kuće protiv Bajerna

Takođe, zbog promene plana odigravanja utakmica koje su iz Štark Arene premeštene u Halu Aleksandar Nikolić, vlasnicima paketa za Arenu (PAKET NIVO 200, PAKET NIVO 400) će biti omogućeno da prisustvuju utakmicama u hali Aleksandar Nikolić.

Za vlasnike PAKETA N400 ulaz će biti omogućen na tribinu D, a za vlasnike PAKETA N200 na ulaz Parter 4, uz pokazivanje karte za PAKET ARENA. Ovom prilikom kako bi se pojednostavio ceo proces, svi vlasnici paketa za Štark Arenu neće menjati svoje karte već će biti dovoljno da pokažu svoje karte koje poseduju na uvid pri ulasku u halu Aleksandar Nikolić.

Cene pojedinačnih karata za utakmice sa Barselonom i Bajernom su sledeće.

TRIBINA A, B, C, D – 1.300
PARTER B, PARTER 4 – 1.800
VIP LOŽA – 3.500
PLAVA LOŽA – 2.600
BELA LOŽA – 2.200
POČASNO MESTO BOČNO 1. RED-RASPRODATO – 18.000
POČASNO MESTO BOČNO 2. RED – 10.000
POČASNO MESTO 1. RED- RASPRODATO – 20.000
POČASNO MESTO 2. RED – 12.000

Ulazak na utakmicu u četvrtak biće omogućen svim vlasnicima sezonskih karata, svima koji imaju KOVID pasoš (koji su vakcinisani), kao i onima sa potvrdama poput brzog PCR testa i potvrde da su preležali KOVID virus.

Radi lakšeg i nesmetanog ulaska u halu, koji će naš klub obezbediti i posebnim punktovima za vlasnike sezonskih karata, mole se svi da pripreme svoje odštampane potvrde i pokažu ih redarima na ulasku u dvoranu “Aleksandar Nikolić”.

Takođe, KK Crvena zvezda apeluje na sve da poštuju sve propisane zdravstvene mere Republike Srbije, da nose maske u hali, poštuju propisano odstojanje, kao i da zbog sprečavanja eventualnih gužvi zbog procedure, krenu ka dvorani nešto ranije.

KK Crvena zvezda mts

Izvor: SDCZ, zvaničan sajt

Sve vesti možete komentarisati i na našem FORUM

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama