Фудбал Фудбал/Вести

Бесплатно на Радник уз шал

Фудбалски клуб Црвена звезда ће, поводом пласмана у осмину финала Лиге Европе, омогућити бесплатан улаз, уз шал, на стадион „Рајко Митић“ на меч против Радника у овкиру 20. кола Суперлиге Србије који је заказан за понедељак од 18 часова.

Звезда је поново направила сјајне резултате у Европи. Овога пута наш тим је као прва екипа на табели у групи Ф прошао директно у осмину финала другог по јачини такмичења на Старом континенту. На тај начин Звезда је остварила највећи успех још од Токија и титуле првака света нашег клуба. Управо пласман у нокаут фазу Лиге Европе јесте честитка наших првотимаца за годишњицу титуле шампиона света коју наш клуб традиционално обележава 8. децембра већ 30 година у назад.

Навијачи нашег трофејног тима су показали сјајан одзив ове сезоне и константно давали ветар у леђа играчима на терену. Цео стручни штаб, као и фудбалери непрестано истичу колико значи подршка са трибина, која увек даје додатан мотив и буди посебан набој на терену. „Делије“ су показале сјајне реакције и велико одушевљење након пласмана у осмину финала Лиге Европе, а управо због велике верности и непрестане подршке, Звезда је решила да се захвали навијачима бесплатним улазом на „Маракану“ на меч против Радника из Сурдулице који је на програму у понедељак од 18 часова. Иако ће време у понедељак бити нешто хладније, верујемо да ће навијачи доћи у великом броју и поново показати да су најбољи широм Европе и света! Оно што би требало напоменути да ће улаз бити бесплатан уз шал.

Извор: ФКЦЗ, званичан сајт

Све вести можете коментарисати и на нашем ФОРУМ

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама