Ostali sportovi SDCZ

Dva trijumfa i poraz crveno-belih za kraj prvog dela Superlige

Stonoteniseri Crvene zvezde učestvovali su na trećem turniru Superlige Srbije koji je održan u Bečeju i gde su zabeležili dve pobede i jedan poraz.

Crveno-beli su prvo odmerili snage sa Temerinom koji su savladali sa 4:2. Pobede za naš tim doneli su Mohamed Abas koji je slavio protiv Čonića sa 3:2 i Petea sa 3:1, kao i Marko Jevtović koji je bio bolji od Petea 3:1 i Vitšeka 3:0. Dva meča izgubio je Nikola Strugarević od Vitšeka (0:3) i Čonića (1:3).

Zvezdini stonoteniseri su se potom sastali sa liderom Superlige Radničkim iz Beočina koji je slavio rezultatom 1:4. Jedini poen za crveno-bele osvojio je Jevtović koji je savladao Žolta Petea sa 3:0. Strugraević je izgubio dva meča, od Petea (0:3) i Karakaševića (1:3), dok je Krastev trijumfovao protiv Jevtovića (2:3), a Karakašević protiv Abasa (0:3).

U poslednjem duelu trećeg turnira Superlige Zvezda je savladala Adu sa 4:1. Strugarević je slavio u dva meča, protiv Benkea (3:2) i Červika (3:2), a isti učinak ostvario je Jevtović koji je bio bolji od Anušića (3:2) i Benkea (3:1). Jedini poraz doživeo je Abas od Červika (1:3).

Mečevima u Bečeju završen je prvi deo Superlige Srbije i sada sledi plej-of. Crveno-beli su ostvarili osam pobeda i tri poraza i sa 19 osvojenih bodova zauzeli su 4. mesto na tabeli.

Stonoteniserke Crvene zvezde su takođe završile prvi deo sezone u Superligi sa dve pobede i devet poraza, na tri odigrana turnira. Zauzele su 11. mesto na tabeli i boriće se u plej-autu za opstanak u Superligi.

Izvor: SDCZ, zvaničan sajt

Sve vesti možete komentarisati i na našem FORUM

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama