Hokej Hokej/Najava utakmica

Zvezda gostuje u Ljubljani. Bera: borićemo se i probati da izborimo najbolji mogući rezultat

Hokejaši Crvene zvezde započinju svoj drugi deo sezone 2021/22. Nakon što su ostvarili plasman u skupinu koja će se boriti za što bolju poziciju za plej-of, crveno-beli žele da pokažu još bolje izdanje nego li što je to bilo u južnoj skupini IHL-a gde su dva puta poraženi od ekipe Siska i jednom od ekipe Mladosti.

Ovog puta protivnik crveno-belih oklopnika će biti neugodna ekipa Slavije sa kojom su naši hokejaši u prethodnim sezonama vodili velike i neizvesne bitke. Meč je na rasporedu u subotu, 4. decembar, sa početkom od 19 časova u dvorani Zalog.

Svoja očekivanja pred nastavak sezone i sutrašnji meč, za naš portal, izneo je i trener Nikola Bera:

“Za sutrašnji meč protiv HK Slavije mogu reći da imamo tešku situaciju. Idemo na utakmicu sa minimalnim brojem igrača (11+2). Malte ne, cela druga postava zbog obaveze prema fakultetu (kolokvijumi i ispiti) neputuje sa nama. Ali mi smo uvek optimisti. Slavija je po rosteru, koliko sam video, kao i dosadašnjem takmičenju, jedna od najboljih ekipa u ligi, ali opet kažem, borićemo se i probati da izborimo najbolji mogući rezultat.
Do sada sam prezadovoljan sa igrom moje ekipe. Mislim da smo u ovom delu bili najdisciplinovanija ekipa koja je davala dosta golova. Atmosvera u samom timu je odlična i to je, uglavnom, ključ naših pobeda.
Za drugi deo takmičenja očekujem da će biti teško. Protivnici su nam mnogo kvalitetnije ekipe i igra se brži hokej. Ako uspem da ustalim ekipu, pošto znamo da su u ekipi večinom igrači koji studiraju, mislim da imamo šanse da nastavimo sa dobrim igrama.”

Sve vesti možete komentarisati i na našem FORUM

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama