Hokej Hokej/Izveštaji

Desetkovana Zvezda poražena od Slavije

Hokejaši Crvene zvezde doživeli su prvi poraz u skupini A regionalnog IHL takmičenja. Naime, crveno-beli su poraženi od ekipe Slavije, u Ljubljani, ali mora se naglasiti da su u ovaj meč ušli izuzetno desetkovani sa samo 11 igrača i dva golmana. Ipak, naši oklopnici se nisu predavali i imali su aktivan rezultat sve do 53. minuta, ali tada je Slavija prelomila meč u svoju korist i zasluženo slavila.

HK Slavija Junior – SKHL Crvena zvezda 5:2 (3:1, 0:1, 2:0)

Zvezda je odlično krenula u meč i već u 3. minutu preko Marka Dragovića (asistencija Sabadoš) povela sa 0:1. Ipak, nedostatak igrača u rotaciji učinio je svoje pa je Slavija do kraja prvog perioda postigla tri gola za vođstvo od 3:1, a strelci su bili Jakob Bernard (2) i Jure Primar.

U drugom periodu Zvezda preko Lazara Leštarića (asistencija Sabadoš) smanjuje na 3:2 (30. min), a to je ujedno bio i jedini pogodak u drugom periodu igre.

U poslednjem periodu crveno-beli su se dobro držali sve do 53. minuta kada Slavija preko Dašpera Skerlepa dolazi do vođstva od 4:2, da bi konačnih 5:2 postavio Nik Sitar (57. min).

Slavija: Dukarič, Pavlič, Čampa, Primar 1, Sitar 1 (2 as), Skerlep 1, Truden (3 as), Beričič (2 as), Bernard 2, Gorše, Humar (1 as), Kompolšek, Černe, Lapornik, Pušenjak, Škof, Vitić, Prodan, Zagorc. Trener: Rekelj

Crvena zvezda: Bodiš, Ranković, Dragović 1, Leštarić 1, Novaković, Podunavac, Sabadoš (2 as), Mitrović, Mladenović, Španjević, Vdović, Vuković, Milošević. Trener: Bera

Sve vesti možete komentarisati i na našem FORUM

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama