Vaterpolo Vaterpolo/Vesti SDCZ

Zvezda domaćin drugog turnira Regionalne vaterpolo lige

CZBG Portal — Zvezdini vaterpolisti na tajm-autu
Trener Zvezdinih vaterpolista Aleksandar Filipović daje igračima instrukcije na tajm-autu

Drugi turnir Regionalne vaterpolo lige igraće se u Beogradu i Budvi od 20. do 22. januara sledeće godine. Sastav grupa druge i treće faze Regionalne lige drugačiji je od prvobitno najavljenog, po kome bi prve tri ekipe iz svake grupe prve faze trebalo da se sastanu tek u trećoj fazi.

Crvena zvezda i Budva biće domaćini turnira druge faze pa neće moći da se sastanu pre trećeg turnira. Po prvobitnom sistemu formiranja grupa na drugom turniru na osnovu rezultata na prvom turniru, Crvena zvezda i Budva bili bi u istoj grupi. Na drugom turniru u Beogradu od 20. do 22. januara igraće Jug, Šabac, Partizan, Crvena zvezda, Jadran Split i Mornar.

U Budvi će nastupati Budva, Mladost, Jadran Carine Herceg Novi, Novi Beograd, Radnički, Solaris i Primorac. Treći turnir je od 18. do 20. februara u Kragujevcu i Zagrebu.

U Kragujevcu će igrati Jug, Šabac, Partizan, Radnički, Solaris i Primorac, dok će na turniru u Zagrebu nastupati Mladost, Jadran Carine Herceg Novi, Budva, Novi Beograd, Jadran iz Splita, Crvena zvezda i Mornar.

Svi bodovi će se prenositi sa jednog turnira na drugi, timovi koji se nisu susreli u prvoj fazi sastaće se u drugoj i trećoj fazi, a četiri najbolje ekipe plasiraće se na Fajnal for.

Izvor: SDCZ, zvaničan sajt

Sve vesti možete komentarisati i na našem FORUM

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama