SDCZ Fudbal Fudbal/Vesti

Marko Neđić imenovan za novog trenera Grafičara

CZBG Portal — Marko Neđić
Marko Neđić novi trener Grafičara, Zvezdinog razvojnog fudbalskog tima

Naša filijala Grafičar ima novog šefa stručnog štaba, a reč je o aktuelnom treneru Zvezdinih omladinaca Marku Neđiću koji će na novu funkciju stupiti već danas.

Neđić je u prethodne četiri sezone sjajno predvodio generaciju dečaka rođenih 2003. godine i sa njima osvajao svako takmičenje u kom su nastupali. Mladi i uspešni stručnjak je takođe ostvarivao zapažene rezultate na međunarodnim turnirima i važi za jednog od najperspektivnijih trenera u Srbiji.

Ako se uzme u obzir da okosnicu Grafičara sada upravo čine biseri koje je Neđić iznedrio, poput braće Mituljikić, Stankovića, Đurića i ostalih, može se očekivati da će se talentovani stručnjak brzo uklopiti, jer ekipu već dobro poznaje. Na klupi će debitovati u sredu od 13 časova kada ćemo na terenima iza juga Marakane dočekati Budućnost iz Dobanovaca, a do kraja polusezone ih čeka još i utakmica sa Radom.

Neđić se u meču sa Čukaričkim oprostio od naše juniorske selekcije, a stručni štab predvođen Petrom Petrovićem će voditi tim u narednom meču protiv IMT-a, nakon čega sledi pauza i imenovanje novog trenera, o čemu ćemo vas blagovremeno obavestiti.

Takođe, legenda Crvene zvezde i dosadašnji šef stručnog štaba našeg razvojnog tima – Boško Đurovski, postaće potpredsednik Grafičara, a ujedno će biti zadužen i za koordinaciju sa Omladinskom školom Crvene zvezde, čime će saradnja biti podignuta na još viši nivo.

Izvor: SDCZ, zvaničan sajt

Sve vesti možete komentarisati i na našem FORUM

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama