Ostali sportovi SDCZ

Dva zlata i bronza za boksere na Prvenstvu Beograda

CZBG Portal — Zvezdini bokseri
Tim Zvezdinih boksera na čelu sa sportskim direktorom Zlatkom Došljakom

Bokseri Crvene zvezde osvojili su tri medalje na Prvenstvu Beograda koje je proteklog vikenda održano u Sportskom centru „Žarkovo“.

Crvena zvezda je nastupala sa šest boksera, od kojih su trojica osvojila medalje, dve zlatne i jednu bronzanu.

Šampion Beograda u kategoriji do 75 kg postao je Jovan Nikolić, koji je proglašen i za najboljeg seniora na ovom takmičenju. Drugu zlatnu medalju i šampionsku titulu za crveno-bele osvojio je Ivan Pavlović u kategoriji do 80 kg i time pokazao da se u bokserskom klubu Crvena zvezda stvaraju novi šampioni. Bronzano odličje osvojio je mladi Lazar Nikolić u kategoriji do 45 kg.

– Kao sportski direktor kluba sam na startu svog angažovanja rekao da ćemo napraviti sjajnu ekipu koja će donositi pobede, da ćemo Crvenu zvezdu predstavljati u najboljem izdanju i da će svaki borac ostavljati srce u ringu. Uprava Bokserskog kluba Crvena zvezda je ponosna na momke koji su doneli pobede, hvala im na sjajnim mečevima, ali hvala i onima koji sada nisu uzeli medelje, verujemo i u njih i nadamo se da će već na sledećim mečevima biti pobednici. Ovu priliku koristim da pozovem sve ljubitelje boksa da nam se pridruže na zajedničkim treninzima (besplatna škola boksa za decu do 18 godina) na još jednoj lokaciji. Pored baze na stadionu „Rajko Mitić“ treniraćemo i u Hali sportova na Novom Beogradu u sledećim terminima: ponedeljak od 16 do 17, utorak od 20 do 22, četvrtak od 20 do 22 sata – istakao je Zlatko Došljak, sportski direktor BK Crvena zvezda.

Izvor: SDCZ, zvaničan sajt

CZBG Portal — Zlatko Došljak i Lazar Nikolić
Zlatko Došljak u društvu Lazara Nikolića

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama