Остали спортови СДЦЗ

Два злата и бронза за боксере на Првенству Београда

ЦЗБГ Портал — Звездини боксери
Тим Звездиних боксера на челу са спортским директором Златком Дошљаком

Боксери Црвене звезде освојили су три медаље на Првенству Београда које је протеклог викенда одржано у Спортском центру „Жарково“.

Црвена звезда је наступала са шест боксера, од којих су тројица освојила медаље, две златне и једну бронзану.

Шампион Београда у категорији до 75 кг постао је Јован Николић, који је проглашен и за најбољег сениора на овом такмичењу. Другу златну медаљу и шампионску титулу за црвено-беле освојио је Иван Павловић у категорији до 80 кг и тиме показао да се у боксерском клубу Црвена звезда стварају нови шампиони. Бронзано одличје освојио је млади Лазар Николић у категорији до 45 кг.

– Као спортски директор клуба сам на старту свог ангажовања рекао да ћемо направити сјајну екипу која ће доносити победе, да ћемо Црвену звезду представљати у најбољем издању и да ће сваки борац остављати срце у рингу. Управа Боксерског клуба Црвена звезда је поносна на момке који су донели победе, хвала им на сјајним мечевима, али хвала и онима који сада нису узели медеље, верујемо и у њих и надамо се да ће већ на следећим мечевима бити победници. Ову прилику користим да позовем све љубитеље бокса да нам се придруже на заједничким тренинзима (бесплатна школа бокса за децу до 18 година) на још једној локацији. Поред базе на стадиону „Рајко Митић“ тренираћемо и у Хали спортова на Новом Београду у следећим терминима: понедељак од 16 до 17, уторак од 20 до 22, четвртак од 20 до 22 сата – истакао је Златко Дошљак, спортски директор БК Црвена звезда.

Извор: СДЦЗ, званичан сајт

ЦЗБГ Портал — Златко Дошљак и Лазар Николић
Златко Дошљак у друштву Лазара Николића

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама