Odbojka Odbojka/Vesti Odbojka/Izveštaji Odbojkašice SDCZ

Odbojkašice zasele na čelo tabele nakon pobede nad Jedinstvom!

CZBG Portal — Pobeda odbojkašica nad Jedinstvom iz Stare Pazove
Slavlje odbojkašica Zvezde nakon pobede nad Jedinstvom iz Stare Pazove

Odbojkašice Crvene zvezde ubedljivo savladale su Jedinstvo iz Stare Pazove na domaćem terenu u duelu „neporaženih“ i tako se osamostalile na liderskoj poziciji! U derbiju prvog dela sezone rezultat je bio 3:0, po setovima 25:18, 25:21 i 25:20.

Start utakmice bio je izjednačen, a prvu osetniju prednost naše odbojkašice stekle serijom od tri poena za prednost 14:11 nakon dobrih servisa Ane Živojinović. Stečenu zalihu su rutinski sačuvale, pa i uvećale i lako osvojile prvi set rezultatom 25:18. Drugi set bolje su otvorile gošće, a imale su i tri poena prednosti. Crveno-bele su uzvratile serijom 8:2, te preokrenule i one stekle pomenuta tri poena zalihe. Nastavile su u istom ritmu i došle do čak sedam set-lopti (24:17)… Iskoristile su tek petu i povele sa 2:0 u setovima. U trećem setu bio je sličan odnos snaga… Sredinom seta izabranice Aleksandra Vladisavljeva prave seriju 4:0 i sigurnom igrom osvajaju novi set za ubedljivu i maksimalnu pobedu nad velikim konkurentom.

Fenomenalna je bila Isidora Rodić sa 16 poena, a pratila ju je Jelena Lazić sa 14. Ovom pobedom crveno-bele su se osamostalile na vrhu tabele sa svih 9 pobeda i nanele prvi prvenstveni poraz ekipi iz Stare Pazove. Istog rivala su eliminisale i u 1/4 finalu Kupa Srbije nakon sjajnog dvomeča (poraz 1:3 u Staroj Pazovi, pobeda 3:0 u Beogradu u revanšu). U narednom kolu naše odbojkašice „večiti derbi“, a pre toga prva polufinalna utakmica Kupa protiv Uba.

Izvor:redstarbelgrade.rs

Sve vesti možete komentarisati i na našem FORUM

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama