Кошарка Кошарка/Женска кошарка Кошарка/Најава утакмица

Олимпијакос у Београду

Кошаркашице Црвене звезде мтс у оквиру 5.кола групе Е Еврокупа дочекаће Олимпијакос. Утакмица је на програму, у среду 24.новембра од 20 часова.

Улог је велики, победа би значила за обе екипе пласман у плеј-оф. Олимпијакос би обезбедио место у плеј-офу победом у Железнику, док би Црвена звезда имала велику шансу да дође до те позиције у последњем колу.

Добра вест јесте да Драган Вуковић коначно има цео ростер на расплогању и може да рачуна на све играчице пред битан дуел са пријатељским клубом, који ће сутра бити у улози противника на паркету.

– Комплетни смо, можемо да рачунамо на све играчице, Олимпијакос је у истом тиму. Мислим да смо и у Атини одиграли добро у првој утакмици, али смо почетничким грешкама у појединим периодима утакмице дошли до пораза. Олимпијакос је добра екипа, али мислим да ми можемо да одиграмо још бољу утакмицу на нашем терену.

Капитен Црвене звезде Невена Наумчев верује да њене саиграчице и она могу доћи до битне победе.

– Најважније је да смо коначно комплетне, да смо здраве. Олимпијакос је добра екипа, видели смо и у првој утакмици да користе минимум простора, али ми верујемо једна другој, нашој енергији и сигурно је да ћемо у таквом расположењу и изаћи на терен. После три утакмице поново играмо код куће, мотивисане да се боримо за битну победу.

У првој утакмици, у дворани „Мира и пријатељства“, Олимпијакос је славио 82-66. Улаз на утакмицу 5.кола групе Е Еврокупа између Црвене звезде мтс и Олимпијакоса је бесплатан. ККЖ Црвена звезда мтс апелује на све гледаоце да поштују све прописане здравствене мере Републике Србије, да носе маске у хали, поштују прописано одстојање, као и да због спречавања евентуалних гужви због процедуре, крену ка дворани у Железнику нешто раније. За улазак у халу потребно је понети потврду о вакцинацији, брзом ПЦР тесту или потврду о прележаном вирису ковид-19.

Извор: СДЦЗ, званични сајт 

Све вести можете коментарисати и на нашем ФОРУМУ

Скочи на траку са алаткама