Košarka Košarka/Vesti

Prodaja karata za Uniks od utorka

Košarkaši Crvene zvezde mts nakon dva vezana gostovanja u Španiji , vraćaju se u svoju kuću halu Aleksandar Nikolić, gde ih u 12. kolu očekuje vrlo važna utakmica sa jednim od najprijatnijih iznenađenja dosadašnjeg takmičenja timom UNIKS-a.

Utakmica je na programu u petak od 19 časova.

Ovaj meč protiv ekipe koja je u svoje redove dovela brojne igrače od koji su neki bili akteri i velikih NBA i evropskih utakmica je izuzetno važan za naš tim. Zbog svega pozivamo sve pristalice Crvene zvezde da još jednom ispune halu “Aleksandar Nikolić” i pomognu našim momcima, jer je potpuno jasno da sa takvom podrškom mnogo lakše mogu da dođu do željenog rezultata!

KK Crvena zvezda mts pustiće u utorak tačno u 10 časova u prodaju pojedinačne karte za ovu utakmicu i to po sledećim cenama:

TRIBINA A, B, C, D – 1.300
PARTER B, PARTER 4 – 1.800
VIP LOŽA – 3.500
PLAVA LOŽA – 2.600
BELA LOŽA – 2.200
POČASNO MESTO BOČNO 1. RED – 18.000
POČASNO MESTO BOČNO 2. RED – 10.000
POČASNO MESTO 1. RED – 20.000
POČASNO MESTO .2 RED – 12.000

Prodaja se obavlja na svim prodajnim mestima „Ticket Vision“ (osim u Delfi knjižarama). Na sledećem linku možete pretražiti prodajno mesto koje Vam je najbliže (Link: https://www.tickets.rs/partners).

Prodaja karata za duel sa ekipom UNIKS-a biće omogućena i onlajn (takođe sutra od 10h), a preuzimanje karata koje su kupljene tim putem biće u Zvezdinom šopu Hali A. Nikolić na dan utakmice od 14 časova.

Dođite u halu Aleksandar Nikolić, našu kuću, i u dobro poznatoj atmosferi pomozite našim momcima da nastave sa pobedama!

Evroliga (12.kolo) Crvena zvezda mts – UNIKS Kazanj, petak 19 časova!

Izvor: SDCZ, zvanični sajt 

Sve vesti možete komentarisati i na našem FORUMU

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama