Блог Кошарка ЦЗБГ

Инат !!

Аутор: ЦЗБГ, Иван Ј. 

Пси лају, каравани пролазе. 

Овај пут, јавише се из Америке. Ни више ни мање него Јусуф Нуркић који има мање наступа за своју БиХ него Сафет Исовић новогодишњих концерата на телевизији. Човек кога исмејава пола босанске нације како ће пре проћи Халејева комета него што ће Јука да обуче дрес своје државе.

Ако сте ме читали после дербија, писао сам о узроцима и последицама. На жалост, и Јука је последица једне накарадне самопрокламоване институције. Не би се Јука тек тако јавио баш седам дана пошто  му је омиљени београдски тим прегазила чета Дејана Радоњића. Не би га онај што беше новинар бранио тек тако. Јер, свима смета јака Црвена звезда и господин Човић који је, како је дошао, направио подлогу да се направи систем који даје резултате. Није онда проблем да ни један реномирани спортски портал, за какав сам сматрао Спорт клуб, објави изјаву јер, како је дошао Обрадовић на клупу Партизана, више је текстова о њему него о успесима Звезде у којој су носиоци игре Срби. Напише се по неки текст, да не грешим душу, али је то опет мизерно о хвалоспевима са друге стране.

Не чуди ни што су Остоја и Бокан седели заједно на мечу између Партизана и Будућности. Помислио би човек да ће се све лоше исправити само да Звезда не буде прва. Вероватно би тада љубав нестала па би се Партизан сетио колико је само пута осакаћен суђењем у Подгорици. Но, то се лако заборави када два лоша треба да убију Милоша. 

Јавише се многи после изјаве Небојше Човића како смо нацоши, а заборавише да је пре неку сезону тај исти Човић ангажовао Алена Омића и да је клуб, па и већи део навијача стао у одбрану тог момка који је оставио само позитивне утиске играјући за Звезду. 

Оно што је најгоре, ово је тек почетак. Пошто су видели да су на терену инфериорни, кренуће добра спин машинерија да ради пуном паром. Зато је потребно да будемо још бројнији и још јединственији у жељи да погурамо свој клуб до триплете ове године. Потребни смо клубу већ у петак, да напунимо Пионир и да им дамо велику подршку како би победили Уникс. 

Видимо се у петак. До коначне победе у инат свима !!!!!

Све вести можете коментарисати и на нашем ФОРУМУ

Скочи на траку са алаткама