Fudbal Fudbal/Izveštaji i analize

Crvena zvezda posle velikog preokreta slavila u Nišu

Velikim preokretom u drugom poluvremenu Crvena zvezda je savladala Mašinac u derbiju 11. kola Superlige Srbije sa 2:1 i odnela sva tri boda iz Niša.

Domaće su povele u 37. minutu golom Milice Stanković. Na poluvremenu utakmice Darko Stojanović je izvršio trostruku promenu u našem timu i to je urodilo plodom. Crveno-bele su zaigrale mnogo bolje i već u 51. minutu sudija Andrijana Damjanović je pokazala na belu tačku. Precizna je bila Aleksandra Savanović i rezultat je bio 1:1. Nastavile su da napadaju Zvezdine dame i u 75. minutu Sofija Sremčević donosi preokret Crvenoj zvezdi. Do kraja susreta naše fudbalerke su sačuvale svoju mrežu i sa derbija se vraćaju sa sva tri uknjižena boda – 1:2.

Crveno-bele su i dalje na 2. mestu na tabeli, a sada je razlika u odnosu na trećeplasirani Mašinac 5 bodova. Sledi zimska pauza, a nastavak Superlige je zakazan za kraj februara naredne godine.

MAŠINAC TRACE – CRVENA ZVEZDA 1:2 (1:0)

Niš – Stadion: Stadion ŽFK Mašinac. Sudija: Andrijana Damjanović. Strelci: Milica Stanković u 37. minutu za Mašinac, Aleksandra Savanović iz penala u 51. minutu i Sofija Sremčević u 75. minutu za Crvenu zvezdu. Žuti kartoni: V.Stanković, M.Stanković (Mašinac), Đorđević, Miladinović (Crvena zvezda).

MAŠINAC: V.Stanković, Vučković, M.Stanković, Smit, Krstić, Vasiljković (od 88. minuta Janković), Stevanović, Lilić, Pavlović (od 67. minuta Marjanović), Vilet, Đorđević.

CRVENA ZVEZDA: Petrović, N.Čavić, Šćepanović (od 46. minuta Žarković), Đorđević (od 90. minuta Stamenić), Vorkapić, Majstorović (od 46. minuta Miladinović), Krstić (od 61. minuta Milović), Savanović, Popović (od 46. minuta Aranđelović), Sremčević, M.Čavić.

Izvor: SDCZ, zvanični sajt 

Sve vesti možete komentarisati i na našem FORUMU

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama